După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 ianuarie 2021

Daniel Brânzei 🔴 Și-a revenit?

 Este luni dimineață, după o altă noapte nesomnoasă. Incomparabil însă, mă simt mult mai bine. Boala asta știe să intre teatral și, sper eu, să plece cu discreție.

Mi-au schimbat și ceea ce mă alimentează cu amestecul oxigen aer cât și debitul propriu zis, verificând astfel calitatea plămânilor afectați de pneumonia virală. Merge spre bine.

Deci, și-a revenit?

Asta este toată temerea mea. Dacâ toată tevatura asta a fost doar ca să fiu ca înainte se va chema că a fost cam degeaba. Am trăit experiențe unice, atât în trup cât și în suflet. Dumnezeu m-a lăsat să mă apropii sau M-a tras spre Sine cum nu mi s-a părut posibil altădată

Împreună cu toți bolnavii de acest atac masiv și debilitant v-a trebui să ne punem serios această întrebare: “Ne-am revenit? Doar atât?”

În dreptul meu, îl rog pe Dumnezeu să scrie ceva mai mult decât aceasta. Doresc să fiu mai altfel, în sensul de mai mult și mai bun ca altădată. Ajută-mă, Doamne, pentru că împreună cu duminica sfântă de ieri am intrat într-o săptămână … nouă!

Daniel Brânzei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.