După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 ianuarie 2021

Christian Dragomir 🔴 Dana și-a sfârșit, învingătoare, alergarea pe acest pământ...

2Corinteni 1:3-4 "Binecuvîntat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine sîntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe ceice se află în vreun necaz!"

Astăzi a plecat spre Împărăția Lui Dumnezeu Dana Terinte, soția pastorului și profesorului Ciprian Terinte. După o suferință ce a cuprins perioade cu dureri de o intensitate greu de imaginat, Dana și-a sfârșit, învingătoare, alergarea pe acest pământ intrând azi în slava Cerului luminat de prezența lui Dumnezeu ...
Membrii în aceeași biserică, foști colegi de serviciu dar și vecini de cartier, aș putea spune, fără riscul de a greși, că una din multele virtuți care a caracterizat viața ei a fost... discreția. Nu era omul primului plan; în schimb, din umbră s-a consumat enorm susținându-și familia și lucrarea lui Dumnezeu.
Deși am crezut în vindecarea trupească și ne-am rugat cu toții pentru o minune, Domnul, în suveranitatea Lui, a răspuns vindecând... altfel!
Suntem alături de voi,
Ciprian Terinte
și Iosif, rugându-ne ca prezența și mângâierea Domnului Isus să fie peste inimile voastre cuprinse de această mare întristare. Speranța revederii în ceruri, acolo unde nu vor mai fi boli, dureri și suferințe, să umple sufletele voastre!
Dumnezeu să vă întărească, prin puterea Lui, atât pe voi cât și întreaga familie!

Christian Dragomir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.