După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 ianuarie 2021

Biserica Sfânta Treime Medgidia: Vă invităm să fiți parteneri cu noi pentru a-i hrăni pe cei flămânzi!

Noi am înțeles că religia curată și nepângărită înaintea lui Dumnezeu Tatăl este aceasta: să‑i vizitezi pe orfani și pe văduve în necazul lor și să te păstrezi pe tine însuți neîntinat de lume. De aceea, am demarat la biserica noastră proiectul "mâncare pentru cei flămânzi". Ce facem mai exact? Câteva surori din biserica noastră, se prezintă la bucătăria bisericii, și-n cele mai bune condiții, acordând atenție maximă igienei, păstrând cu strictețe toate cerințele actuale, cu multă dibăcie, gătesc mâncare cu produse proaspete! Apoi, câțiva tineri, frați întru Domnul, iau mâncarea și o duc la orfani, văduve, la cei de la marginea orașului, la familiile cu mulți copii care duc o luptă aprigă pentru pâinea cea de toate zilele. Prin acest proiect, biserica noastră, este o binecuvântare pentru acești oameni!
Vă invităm să fiți parteneri cu noi în lucrarea aceasta. Avem nevoie de sprijinul dvs pentru a-i hrăni pe cei flămânzi din orașul nostru. Cheltuielile sunt mari și nu știm cum vom face față, dar ne încredem în Dumnezeu. Încurajăm oamenii de bună credință din orașul nostru, și nu numai, să dăruiască, să contribuie financiar pentru acest frumos proiect! Puteți aduce alimente la clădirea bisericii noastre de pe strada Decebal nr 59, sau puteți contribui financiar în contul bisercii noastre:
IBAN: RO45RNCB0118014674940001
SWIFT RNCB RO BU
Titularul contului: Biserica Creștină Baptistă Sfânta Treime Medgidia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.