După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 ianuarie 2021

Florin Ianovici 🔴 Fii fecioară înțeleaptă

 Sufletul hărțuit caută odihnă. Lupta credinței aduce uneori istovire. Așteptarea devine grea când Mirele întârzie. Si ațipim...!

Sunt suflete care au obosit, au ațipit, dar în așteptarea Mirelui. E greu uneori să faci față atâtor sarcini care te apleacă de spate, ca să nu zic de suflet.
Tristețea, chinul unor relații tensionate, neiubirile, prelungita răutate a celor din jur, ne fac pleoapele grele si aproape că se închid sub apăsarea suferințelor.
De sindromul ,,pleoapelor grele” nu scăpăm niciunul. Câteodată tot ce îți dorești este să închizi ochii ca să nu mai vezi, ce vezi.
Speranțele tocite de atâta așteptare aduc o stare de amorțire a sufletului așa încât parcă nici nu mai vrem să privim spre promisiunile lui Dumnezeu. Dezamăgirea ne-a lovit de prea multe ori ca să ne mai permitem să nădăjduim.
Toate acestea sunt frământările noastre, luptele noastre de fiecare zi. Dar să nu uităm că Mirele nostru, deși zăbovește, vine. Știu că si acum 2000 de ani se vorbea la fel, dar la fel de clar este că acum, clipa venirii Lui este mai aproape ca oricând.
Lumea e spurcată. Tu să fii fecioară.
Lumea e nepregătită. Tu să ai candela pregătită.
Lumea e surdă. Tu să auzi ce are de zis Duhul.
Dacă poți spune: Maranata, vino Doamne, tu ești biruitor.
Astăzi în a 17-a zi de rugăciune si post, biserica Renovatio îți face următoare chemare: fii fecioară înțeleaptă.
Vino alături de noi!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.