După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 noiembrie 2020

Petru Lascău 🔴 Răspuns unei doamne anonime

 

Am primit zilele acestea de la o doamnă, pe nume Juliana Fazecaș, următorul mesaj privat. După ce am cercetat să văd cine este această doamnă, am descoperit un cont fals de Facebook. Dar, ca să analizați și dumneavoastră mesajul iată ce-mi scrie (am lăsat mesajul integral, cu ortografia de rigoare):

------------------------------------------------------------------------
Eu văd că voi aveți mai multă încredere în Trump și supărați pe Dumnezeu cu insistență ca să-l aveți pe Trump încă 4 ani,nu înțeleg de credeți că un așa om ne educat care republicani l-au pus în white house să distrugă relațiile politice cu majoritatea țărilor și nu-l mai ascultă nimeni ,toți îl tratează ca pe un copil de grădiniță, voi nu puteți să vedeți că pe el nu-l interesează de sănătatea poporului american,decît de el singur, Nu ascultați ce copilării vorbește, ascultați la Biden ce vrea să facă pentru america, dar voi preferați un Clown care vă face să rîdeți și spuneți că ăsta e omul LUI Dumnezeu?A făcut atîta ură între oameni și a despărțit america,va băgat în cap că socialismul este comunism și voi toți credeți minciunile lui.
------------------------------------------------------------------------
Deși sunt sigur că doamna cu pricina nu există cu adevărat, azi avem de-aface și cu fake persons nu numai cu fake news, am decis să-i răspund. De obicei nu răspund anonimilor sau celor care se dau drept alții, pentru că am oroare de lașitatea celor care se rușinează de numele primit de la părinți și se ascund în întunericului anonimatului pentru a lovi.
Dar să luăm pe rând neadevărurile și insinuările acestei "doamne". În primul rând, stimată doamnă, Trump nu este un "on ne educat" cum spuneți. Trump are mai multă școală ca Biden și este un om inteligent care a făcut miliarde de dolari în afacerile sale de construcții și nu a furat și escrocat bani din funcțiile publice cum s-a dovedit c-a făcut-o Biden și familia sa.
Trump n-a "distrus relațiile politice cu majoritatea țărilor" ci a reparat relațiile cu o serie de țări ale lumii, inclusiv Coreea de Nord, a realizat tratate de pace dintre Israel și câteva țări arabe, ceea ce niciun predecesor n-a făcut-o. Spuneți că "nu-l ascultă nimeni" - ori sunteți total ignorantă cu ceea ce petrece în lume, ori credeți că noi ceilalți suntem proști și nu vedem. Ura dumneavoastră este irațională, vă face să nu vedeți autoritatea lui Trump de care ascultă și China și toate țările NATO care nu plăteau până acum cotele cuvenite participării la un astfel de tratat.
Cum puteți spune că Trump vorbește copilării și apoi să mă îndemnați să ascult ce vrea să facă Biden pentru America? Trump vorbește ca un om de afaceri care a s-a ținut de cuvânt în majoritatea promisiunilor făcute poporului american. Locuiesc în America de 35 de ani unde mi-am făcut și studiile și n-am auzit nimic inteligent și promițător din partea acestui bătrân senil bâlbâit și sclerozat, care nu a făcut nimic semnificativ în toată cariera sa politică pentru această țară și care nu este altceva decât marioneta unor cercuri marxist-globaliste.
Nu Trump a semănat ura între oameni, ci oamenii care urăsc tot ce e bine și valoros. Îl urăsc cu o ură de moarte, sentimente pe care se pare că le aveți din belșug. Nu Trump ne-a "băgat în cap că socialismul este comunism". Asta o știu de la cursurile de socialism științific din facultatea din România. Am trăit în Republica Socialistă România și am cunoscut "binefacerile" socialismului, mai ales dimineața când trebuia să stau la cozi interminabile să pot cumpăra un litru de lapte pentru copiii mei.
Doamnă, doresc să vă spun motivele pentru care am votat nu neapărat pentru Trump, cât am votat împotriva sistemului și folozofiei lui Biden.
1. Am votat împotriva celor care sunt deacord cu uciderea copiilor în pântecul mamelor lor, chiar și în ziua când trebuie să se nască, sau să fie ucuși după ce s-au născut.
2. Am votat împotriva celor care ne sexualizează și ne mutilează moral copiii făcându-le educație sexuală începând din grădiniță.
3. Am votat împotriva lui Biden și acoliților lui care declarau că un copil la 8 ani poate decide singur să-și schimbe genul.
4. Am votat împotriva celor care distrug familia tradițională, promovează traiul în comun și aprobă căsătoriile sodomite.
5. Am votat împotriva unui partid care promovează vilolența, care a finanțat și finanțează mișcările anarhice care au distrus și distrug încă multe orașe americane.
6. Am votat împotriva unui om care n-a condamnat nici măcar cu un simplu cuvât arderea Bibliilor în centru orașului Portland.
7. Am votat împotriva unei ideologii a distrugerii istoriei și valorilor acestei națiuni, a demolatorilor de statui și incendiatorilor de biserici.
8. Am votat împotriva unei ideologii neo-marxiste - globaliste, care promovează distrugerea acestei țări minunate și predică noua ordine mondială, un guvern mondial antichristic.
Mă opresc aici, pentru că materialul ar fi prea lung.
Dacă aveți impresia că mai sunteți creștină după ce subscrieți la cele de mai sus, vă înșelați amarnic.
Nu am găsit nimic valoros, nimic de dorit în toată platforma acestui om care acum se proclamă înainte de a fi ales oficial, președintele Americii. Nu știu dacă Trump va reuși sau nu să dovedească frauda uriașă a acestui mecanism odios. Dumnezeu va decide în următoarele săptămâni. Dacă nu va reuși, mă pregătesc, așa cum o fac mulți creștini, de persecuții. Nouă ni s-a dat nu numai harul să credem în Christos ci să și suferim împreună cu El.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.