După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2020

Peter Costea 🔴 Luptați împotriva secularizării României

 Creștinii au datoria să se opună secularizării pasive, active, ori prin constrângere a României. Ieri am citit un mic comentariu privind alegerile din SUA, ziua de 3 noiembrie fiind cu totul neobișnuită pentru America. În sensul rău al cuvântului, explicând că secularizarea a adus SUA în situația de anarhie din acest an. Azi postez textul comentariului meu: 

Bună seara celor din România. Bună ziua celor din America. Mai aveți doar câteva ore pentru a-l vota pe dl Trump ca Președinte al Americii. Eu tocmai l-am votat. Azi este ziua decisivă. Rog pe toți romanii din America care au cetățenie americană să meargă la vot. Este dorința mea să nu fie niciun român cu cetățenie americană care să nu voteze azi. Votați cu toții pe dl Trump. 

Votând pentru dl Trump votați pentru libertate, o Americă respectată în lume, o Americă puternică. Votând pentru dl Trump votați, de fapt, și pentru România și securitatea ei. 

America este singurul aliat viabil al României, singura țară puternică din lume care investește în securitatea națională a României. Nici o altă țară europeană nu face acest lucru. Astfel, votând pentru dl Trump, votați, de fapt și pentru binele României. 

Votând pentru dl Trump votați pentru valorile creștine, copiii nenăscuți, pentru viitor. Votați pentru decență și ordine în spațiul public. Votați pentru stabilitate și absența haosului social. Votați împotriva anarhiei. 

Pentru prima dată în istoria ei, America din 3 noiembrie arată ca și o țară din lumea a treia, de acum 30 de ani. O țară care anticipa violență în ziua alegerilor și în zilele de după alegeri. Mii de magazine din America rămân închise azi, pentru a preveni violența. Cu ferestrele și ușile baricadate, asemenea unui fort, pentru a nu fi sparte. 

Privind din afara Americii, vezi în America lui 3 noiembrie o țară a lumii a treia. Acesta este halul în care secularismul a dus America. Acesta este rezultatul deceniilor de secularizare a Americii care s-a produs sub ochii creștinilor, cu complicitatea lor tacită. Acesta este rezultatul unui sistem educațional secularizat, fără Dumnezeu. 

Acesta este rezultatul politicilor secularizante din America din ultimele decenii. Este punctul culminant, o cumulație a multelor acțiuni nesăbuite, secularizante care s-au produs în America în ultimii ani: legalizarea avortului, interzicerea rugăciunii în școli, legalizarea avortului până la momentul nașterii, legalizarea, în unele state, a avortului post-natal, adică a infanticidului, instituționalizarea revoluției sexuale, legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, educația sexuală, restrângerea libertății religioase, a libertății de conștiință. 

Dacă doriți o Americă cu încă o șansă, o Americă încă creștină, votați-i pe dl Trump și dl Pence.

Când noi am venit în America, America ne-a oferit ceea ce nu aveam în România: libertate, oportunitate și un viitor. Dovediți-vă mulțumirea față de țara care ne-a dat libertatea, votând azi pentru ca această țară să rămână liberă și prosperă și o binecuvântare pentru toată lumea, inclusiv România. 

Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze America! 

Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze România!

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.