După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2020

Credincioșii din Sălaj se pot aduna împreună pentru închinare doar în aer liber!

În lipsa unei cunoașteri temeinice a legislației internaționale și naționale, unele autorități teritoriale, cu intenții bune sperăm, decid cum cred ele că este mai bine.

Ultimul caz este proaspăt, cald. Ieri, ISU Sălaj a decis ca în următoarele 14 zile, credincioșii care doresc să se închine împreună, în anumite localități, să se poată aduna doar în aer liber. (HOTĂRÂREA Comitetului Județean pentru situații de urgență, nr.65 din 3 noiembrie 2020)

Există riscul ca unii credincioși să se îmbolnăvească? Absolut!

Vom avea unde să-i internăm și să-i tratăm? Nicidecum!

Ar putea cineva să le amintească celor în cauză că suntem totuși în luna noiembrie?

Dumnezeu să Se îndure de România, în mod special de credincioșii din Sălaj!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.