După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 De ce?

 

Cine dintre noi nu a întrebat, măcar o data, pe Dumnezeu: de ce?

De ce pandemia aceasta?
Știu si sunt bine încredințat de dragostea lui Dumnezeu față de noi. Nimic si nimeni nu ne va despărți de dragostea lui Dumnezeu pentru că El nu renunță la noi.
Dar știu la fel de bine că noi și El, înțelegem diferit dragostea. În timp ce noi numărăm banii, realizările, în timp ce noi considerăm dragostea în termeni de împliniri omenești, Dumnezeu se uită la sufletul nostru si la timpul scurt care a mai rămas pentru fiecare până vom pleca de aici.
Ce văd eu în necazuri, în greutăți si toate aceste suferințe? Văd o dragoste aprinsă a lui Dumnezeu pentru noi, o dragoste care vrea să ne învețe să prețuim ce contează.
Dacă vom căuta Împărăția lui Dumnezeu si neprihănirea, toate celelalte lucruri ne vor fi date pe deasupra. Dar dacă vrem să luăm lucrurile prin dedesubturi, Dumnezeu va apăsa asupra noastră prin greutatea dragostei din Golgota ca să ne trezim, să ne mântuim sufletele.
De ce pandemia?
De ce, nu? În fond prin virusul din afară, vom lua aminte la bolile dinlăuntru.
Rugăciunea mea este: vindecă-mă Doamne de nemântuire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.