După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 noiembrie 2020

Atacul provocat de Antifa forțează biserica din Portland să închidă adăpostul, să suspende serviciile pentru persoanele fără adăpost

Un grup de mai mult de 100 de protestatari îmbrăcați în negru au vandalizat o biserică catolică din Portland, Oregon, care servește, în mod regulat, mese și oferă adăpost oamenilor străzii, forțând biserica să suspende serviciile de cult și toate resursele pentru cei nevoiași.
Biserica Sf. Andre Bassette din centrul orașului Portland, cunoscută pentru ajutorarea persoanelor defavorizate din zonă, a suferit pagube mari după atacul violent de miercuri, informează The Post Millennial.
Trei dintre ferestrele din față ale bisericii au fost sparte, după care toate serviciile de ospitalitate au trebuit să fie suspendate, a declarat site-ul de știri, adăugând că a trebuit să fie chemată Garda Națională ca să controleze protestatarii.
„Camerele de supraveghere arată o mulțime de protestatari, toți îmbrăcați în negru, mărșăluind pe lângă Biserica Sf. Andre Bessette de pe strada West Burnside, când dintr-odată o persoană se grăbește spre o ușă și lovește, în mod repetat, geamul cu ceea ce pare a fi un ciocan”, a informat KOIN 6. „O persoană fără adăpost care doarmea la ușă se grăbește să fugă în timp ce sticla se sparge.”
Înregistrarea video mai arată că, după ce omul fără adăpost a fost forțat să fugă, protestatarii i-au furat pătura și puținele bunuri lumești pe care le avea lângă el.
Părintele Tom Gaughan a citat spunând: „Clădirea este compromisă din această cauză. ... Acțiunile acestor indivizi ne-au forțat să închidem centrul și să oprim din a hrăni sute de oameni pe care îi îngrijim în mod regulat, pentru că nu mai suntem capabili să facem, întrucât nu simt că personalul meu este în siguranță.”
El a adăugat: „Cerem rugăciunile tuturor pentru pace pe străzile noastre, pe care o așteptăm de mult timp, și să vă rugați pentru surorile și frații noștri care se adăpostesc pe străzi. Asta doar pentru că fapta unei singure persoane ne-a împiedicat să hrănim sute de oameni pe parcursul unei săptămâni.”
Potrivit surselor, poliția a arestat douăsprezece persoane și a confiscat arme, inclusiv arme de foc.
Portland a fost martor al protestelor în stradă din luna mai.
Guvernatorul statului Oregon, Kate Brown, a răspuns la vandalismul bisericii, spunând: „Au spart ferestrele unei biserici care hrănește persoanele nevoiașe din Oregon, o afacere deținută de femei, care strânge bani pentru imigranți și pentru drepturile femeilor, precum și multe alte magazine. Distrugerea fără discriminare nu rezolvă nimic.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.