După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 noiembrie 2020

15 motive pentru care alegerile sunt departe de a fi încheiate

 

După ce mass-media l-a declarat pe Joe Biden următorul președinte ales al Statelor Unite, ar fi potrivit să aruncăm o privire asupra stării de fapt – asupra realității.

1. Donald Trump este președintele legal până la expirarea mandatului său pe 20 ianuarie 2021 la prânz. Nimic din ce s-a întâmplat pe 3 noiembrie nu îi va afecta în vreun fel poziția sau autoritatea.

2. Joe Biden nu este nici președintele, nici președintele ales al Statelor Unite.

3. Nu există ceea ce se numește „instituția președintelui ales”. Barack Obama a fost cel care în 2008 a inventat această poziție fantomatică neconstituțională. Nu a avut nicio relevanță atunci și nu are nici acum. Poate doar în imaginația mass-mediei.

4. Biden nu va fi președinte ales până când Colegiul Electoral nu se va întruni pe 14 decembrie, dacă o va face atunci.

5. 8 decembrie este așa-numita dată de „siguranță”, până la care statele, în conformitate cu legea federală, trebuie să fi rezolvat orice controversă cu privire la alegerile disputate, iar guvernatorii lor trebuie să certifice acest lucru, pentru ca astfel numele actualilor electori să fie raportați arhivarului național.

6. Nici guvernatorii de stat, nici instanțele, inclusiv instanțele lor supreme, nu au nicio autoritate asupra modului în care se desfășoară alegerile federale în statele lor.

7. Dacă rezultatele alegerilor sunt încă îndoielnice până pe 8 decembrie, campania Trump ar putea solicita legislativelor statelor cheie să renunțe la rezultatele alterate și să-și folosească puterile plenare în temeiul Articolului 1, Secțiunea 4 din Constituția SUA pentru numirea și certificarea electorilor favorabili GOP.

8. Republicanii controlează acum în totalitate 24 de state, în care dețin ambele camere legislative de stat, inclusiv în statele cheie Arizona și Florida. Între timp, în Michigan, Pennsylvania, North Carolina și Wisconsin, Republicanii controlează legislativele, dar guvernatorii sunt Democrați.

Toate cele șase state ar putea să-ți trimită electorii la nivel federal până pe 8 decembrie, dacă vor. Dacă guvernatorii lor Democrați ar certifica listele este, desigur, o altă problemă. În schimb, Democrații controlează doar un singur stat cheie în care rezultatele sunt disputate, în Nevada, cu majoritate în legislatură și un guvernator Democrat.

9. Dacă alegerile vor ajunge pe masa Camerei Reprezentanților – așa cum a fost în 1800 și 1824 – fiecare delegație de stat primește un vot pentru președinte, ceea ce ar însemna că Trump ar câștiga cu 31 la 18. Pentru cei care țin scoruri, asta însemna că 185.895.957 de americani care votează prin delegațiile lor din Congres, i-ar depăși pe 133.888.565 care trăiesc în statele conduse de Democrați.

10. În acest moment, statul cheie, de asemenea, este Pennsylvania, ale cărui 20 de voturi electorale l-ar pune pe Biden în frunte, împreună cu Arizona, dacă ar depăși contestațiile legale. Cu toate acestea, controlul Democrat total, extrem de partizan, al Curții Supreme din Pennsylvania și al oficiului Guvernatorului, a asigurat până acum că statul va rămâne controversat până la capăt. Dacă votul din Pennsylvania va fi întors, întrecerea pentru Casa Albă se va reduce la statul Georgia.

11. Nu există nicio îndoială că în câteva state rezultatele au fost extrem de discutabile, inclusiv în Michigan și Wisconsin, în care misterioase tranșe de voturi – în unele cazuri 100% pentru Biden – au apărut în toiul nopții, în timpul unei pauze de numărat, permițându-le Democraților să realizeze de câte voturi aveau nevoie pentru ca Biden să preia conducerea.

12. În alte zone au fost raportate „erori” electronice, care au schimbat voturile lui Trump în voturi pentru Biden, deși rareori s-a întâmplat invers.

13. Putem mulțumi transformării virusului COVID-19 într-o armă pentru mare parte din acest haos. Democrații au forțat limitele a ceea ce constituie alegeri libere și echitabile, asaltând normele constituționale și sociale pentru a elimina cât mai multe protecții împotriva fraudei, toate în numele „corectitudinii”. Virusul le-a oferit scuza pentru a liberaliza „votul anticipat” și astfel ocazia de a eluda legea și protocoalele pentru propria „siguranță”.

14. A venit vremea să ținem în frâu mass-media. Nimeni – nici măcar ei înșiși – nu îi mai consideră jurnaliști imparțiali și căutători de fapte. Cu o înclinație copleșitoare de stânga, „reporterii” de astăzi preferă să se considere pe ei înșiși ca fiind războinici ai justiției sociale, efectuând „schimbarea” prin orice mijloace necesare.

Dar membrii mass-mediei ar trebui să fie supuși aceluiași control pe care îl aplică ei dușmanilor lor politici și să fie răspunzători conform acelorași legi față de care restul populației trebuie să se supună.

15. De asemenea, a trecut mult prea mult timp și Big Tech, „social media” și giganții internetului nu au fost deposedați de Secțiunea 230 din Legea privind Decența în Comunicații, lege care îi protejează de acțiuni de răspundere pe motiv că sunt „platforme”, nu editori.

Dar, așa cum a arătat 2020, Big Tech au fost și sunt partizani activiști de stânga, alterând și ascunzând știri și chiar suprimând știri explozive precum laptopul lui Hunter Biden.

Pe scurt, părem să fim în ape neexplorate. Dar după cum au arătat alegerile din 1800, 1824, 1876 și 2000, în general găsim o modalitate de rezolvare. Să așteptăm desfășurarea și aplicarea procesului constituțional și să vedem cine depune jurământul ca președinte în ianuarie, scrie Michael Walsh pentru The Epoch Times.

Tribuna.US

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.