După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 octombrie 2020

Viorel Iuga 🔴 Familia nu a fost înființată de oameni și nu poate fi modificată de ei...

 

Vorbesc pentru că știu

Știu că fiecare persoană, în condiții mai ușoare sau mai grele, poate cunoaște voia lui Dumnezeu prezentată în Sfintele Scripturi.
Știu că fiecare persoană, fiecare familie și fiecare biserică locală au dreptul divin și legal să decidă.
Știu că fiecare decizie ne face responsabili, atât în fața oamenilor, cât și în fața lui Dumnezeu.
Știu ce ne cer autoritățile vremelnice, laice sau religioase, dar parțial cunosc și motivele lor.
Știu bine ce ne cere Autoritatea supremă prin Cuvânt. Sunt ferm convins că toate cerințele Lui izvorăsc din iubire și sunt pentru binele nostru vremelnic și veșnic.
Știu din Sfintele Scripturi și din proprie experiență cât de importantă este o conștiință curată și o inimă liniștită.
În baza celor enumerate, vă încurajez pe fiecare să ascultați în toate aspectele vieții de Singurul Cap al Bisericii, de Domnul Isus Cristos și nu de dușmanii Ei. Familia nu a fost înființată de oameni și nu poate fi modificată de ei. Biserica nu aparține oamenilor, nici măcar liderilor religioși. Biserica este proprietatea lui Cristos, plătită cu Sângele Său și nicio autoritate pământească, laică sau religioasă, nu poate să îi schimbe identitatea și nu are dreptul să o împiedice în împlinirea mandatului primit de la El.
Am observat că foarte mulți urmăriți cu atenție ce se întâmplă în lume și vă mirați. În timp ce încercați să pricepeți vremurile, vă rog insistent să revizuiți cu atenție sporită ce spune Biblia despre familie, despre menirea Bisericii, despre lume și despre evenimentele finale. Haideți să fim mai impresionați de ce spune Domnul Isus Cristos decât de ce spune un om, fie el chiar Papa.
Să analizăm cu multă seriozitate ce ne ajută în împlinirea cerințelor divine pentru voi. Să ne gândim atent cât de mult ne ajută în împlinirea lor închinarea privată, cu familia și închinarea comună.
Să decidem și să acționăm zilnic în așa fel ca să putem ține fruntea sus în fața dreptului Judecător.
Este singurul lucru important pentru o conștiință curată, o vremelinicie binecuvântată și o veșnicie încununată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.