După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 8 octombrie 2020

Matei Blaj 🔴 Trăncăneala Smintiților - E01

În timp ce presa ne ține ocupați cu cele mai importante și incitante știri despre politică, sport sau celebrități în lume se petrec tot soiul de evenimente care abia răzbesc pe ultima pagină a ziarelor sau ajung la obscure secțiuni ale unor site-uri.
Tot soiul de bizarerii, chestiuni ciudate și întâmplări reacționare își pun amprenta colectivă asupra societății și culturii noastre. O fac cu aplomb revoluționar și cu mândrie ideologică, încercând pas cu pas, fărmână cu fărâmă să ne schimbe pe noi toți, să ne facă mai toleranți, atât timp cât tolerăm conform standardelor impuse de ei.
TRĂNCĂNEALA SMINTIȚILOR este o colecție de asemenea întâmplări mai obscure, dar recurente și vă propun să le luăm în seamă pentru că, pe cât de bezmetici par cei care vin cu asemenea idei, pe atât de hotărâți sunt. În acest prim episod vorbim despre:

00:01 - Intro

01:40 - Antirasismul rasist

08:30 - Confortul studentului

13:40 - Nu răniți plinuții

18:56 - Teologii imaginare

20:26 - Preșcolari intoleranți

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.