După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 octombrie 2020

Există minciună universală și eternă?!

Referendumul pentru revizuirea Constituției din 6-7 octombrie 2018 nu a putut trece pragul de 30% din întregul număr al electorilor români. Cele 3,5 milioane de voturi pentru revizuirea Constituției nu au fost de ajuns. Pentru mulți a fost un șoc și o foarte amară lovitură, mulți dintre noi sperau și credeau în voința de bine a majorității creștine netulburată de demonia propagandei sistemului aparatului de agitație și propagandă a sistemului progresist care a luat în antrepriză presa, partidele și societatea necivilă.
Împotriva speranței noastre, propaganda și retragerea de ultim moment a mobilizăariii electoratului partidelor care votaseră în Parlament pentru desfășurarea referendumului au acționat ca o frână imensă pentru milioane de români care văd realitatea prin fantasma televiziunilor. Controlul politic extern a jucat, de asemenea, un rol foarte important. Ideologia de gen, cu toate aberațiile ei radicale este deja considerată ca fiind o ”achiziție” care trebuie adoptată la nivel societal, fără nicio discuție, doar prin dictatul ideologic și administrativ.
A fost o luptă cumplit de inegală, pe care noi, cei angajați în această slujire, am dus-o la bun sfârșit cu binecuvântarea și încredințarea celor care ne-au fost alături de la bun început. România a încercat, o parte dintre creștini au încercat să-i cheme pe ceilalți la veghea normalității vieții copiilor lor și au fost foarte aproape de reușită. Violența propagandei adverse și cenzura drastică a mesajelor și a aparițiilor noastre în presă și la televiziuni și-a spus cuvântul.
Există minciună universală? Da! Există minciună eternă? Nu! Deci nici noua minciună universală a paradisului infantil al progresului inifinit, locuit de un om transformat în subiect digital transuman și transgender nu va supraviețui. Această extraordinară revoluție culturală este o revoluție nihilistă în marș, echivalentul Marelui Salt Înainte a tovarășului Mao, un bolșevism care revine pe spirala istoriei.
Minciuna și violența propagandei care falsifică realitatea o întâlnim și astăzi la tot pasul, astăzi a devenit rutină. Cenzura, manevrarea informației, dictatul informației guvernamentale de nimeni verificate și multe altele au devenit mediul în care ne mișcăm. Libertatea minții noastre valorează aur și trebuie s-o agonisim, la fel și inima curată care să ne susțină voința de a nu deveni sclavii minciunii publice care ne constrânge din ce în ce mai mult. Noi, creștinii, vom deveni, am devenit deja, indezirabili. Dumnezeu ne va cerne pe toți.
Nu putem decât să încercăm să mărturisim adevărul și să nu cedăm în fața minciunii și a tiraniei care o însoțește mereu în construcția Leviatanului. Cei ce se roagă și nu pleacă capul vor primi ajutorul cerut.
Dumnezeu să ocrotească România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.