După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 8 octombrie 2020

Știri.Botoșani.ro: Emil Ciubotariu pe listele PSD pentru Diaspora la alegerile parlamentare

Social-democrații au stabilit luni lista candidaților PSD de Diaspora la alegerile parlamentare. Vor fi patru candidați pentru Camera Deputaților și doi la Senat.

Printre ei se află și un dorohoian, Emil Ciubotariu.

Astfel, pentru mandate de deputați in Diaspora vor candida din partea PSD următorii: Emil Ciubotariu – vicepreședinte PSD Italia, Andrei Murariu – președinte PSD Italia, Antoniu Tudor – secretar PSD Franța si Mihaela Bulz – președinte OFSD Franța.

Pentru Senat in Diaspora, PSD are următorii doi candidați: Nicoleta Neagoe – președinte PSD Spania si Florin Bogdan – președinte PSD Anglia.

www.stiri.botosani.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.