După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

vineri, 4 septembrie 2020

Vladimir Pustan 🔴 Cum să treci prin viață și să lași urme?

 


Trăim într-o lume caracterizată prin însingurare, hedonism, egoism și indiferență. Niciodată preoții și leviții care trec pe alături nu s-au înmulțit ca acum. O lume de oameni ce trec pe alături și apoi intră în anonimat…

Ce să faci ca să-ți facă Dumnezeu un monument în cer, conștient de faptul că pe pământ e o nebunie să aștepți să te bată cineva pe spate?

Încurajează. Pe Barnaba l-au numit fiul mângâierii. Doar el și Duhul Sfânt poartă numele acesta. Iar el și l-a câștigat.

Când copiii se dau cu leagănul îi împingi de două ori și apoi își iau ei avânt. Spune o vorbă bună, ridică, zâmbește…

Respectă-ți cuvântul știind că el, caracterul, se măsoară prin acțiuni nu prin cuvinte. Respectă-ți angajamentele luate față de alții, față de tine însuți, față de Dumnezeu.

Ține-ți limba în frâu … Întotdeauna spune mai puțin decât gândești. Nu bârfi și nu vorbi negativ.

Fii vesel. Nu-ți revărsa durerile și dezamăgirile pe umerii altora. Pune-le pe umerii lui Dumnezeu în rugăciune. Trăiește cu zâmbetul pe buze și când vei pleca de aici îți va zâmbi Dumnezeu.

Să nu uiți că ai decât o viață…

Vladimir Pustan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.