După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 septembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu faceți chetă doar pentru coșciug, ci pentru bucuriile lor cât sunt în viață...

 


Din primul meu salariu le-am cumpărat părinților o saltea. Toată viața lor s-au lăsat pe ei ultimii pentru a avea noi cele necesare, motiv pentru care nu au avut ani de zile bani să-și schimbe salteaua, iar arcurile ei deja se simțeau prin burete. Așadar, nu mi-a păsat că tot salariul mi se duce pe salteaua pentru patul lor. Am simțit cea mai mare bucurie când i-am văzut așezându-se pe noua saltea. De atunci am descoperit o mare sursă de bucurie, anume să-mi binecuvintez părinții.

Biblia spune: „Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta!“ este prima poruncă însoţită de o promisiune, şi anume: „pentru ca să-ţi meargă bine şi să trăieşti mult timp în ţară (Efeseni 6:2-3)!“ Vedeți? A ne binecuvânta părinții înseamnă de fapt binecuvântare pentru noi. Poate că țara aceasta nu-și găsește liniștea, iar tinerii ei sunt nevoiți să plece peste hotare pentru a-și câștiga pâinea și pentru că ne uităm părinții. Poate că mulți mor înainte de vreme și pentru că-și necinstesc părinții uitându-i în sărăcie. Ca să ne meargă bine trebuie ca mai întâi să ne ocupăm să le meargă bine părinților noștri.

Mare binecuvântare financiară a venit peste familia noastră când am decis să ne cinstim părinții și să ne ocupăm să nu le lipsească nimic. Nu vrem ca atunci când ne vom despărți de ei să plângem cu amar că am fi putut să facem mai mult. Vrem să avem pace și să știm că nu am pus bani nu doar pentru un amărât de coșciug, care nu-i încălzește cu nimic, ci vrem să fim pentru ei o binecuvântare încă de acum. Viața e foarte scurtă, așadar, iubește-ți părinții. Ia-le un cadou frumos, plătește-le dările, plimbă-i undeva unde le place, pentru că te vei uita într-o zi la un teanc de bani și ai prefera să-i dați pe toți doar pentru a-i mai avea pe ai tăi cinci minute. Sună-i chiar acum, fă planuri pentru a-i binecuvânta mereu!

Cu prețuire,

Țoni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.