După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

vineri, 4 septembrie 2020

Un avertisment marca Alexandru Rafila: „Cântatul este total contraindicat, este o activitate riscantă!!” „Vreau să vă spun că această activitate, cântatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii, așa că muzica probabil că se va face fără să cântăm, probabil audio, dar cântatul este total contraindicat. Este o activitate care favorizează măsura înaltă de transmitere a infecției”, a spus Rafila, la Antena 3.

  • Nota Red.: Dacă Alexandru Rafila este de părere că elevii nu ar trebui să cânte în timpul orelor de muzică în clase, nu mai este cazul să ne întrebăm ce crede despre bisericile evanghelice unde chiar se cântă...

Vezi articolul 

"Rafila, semnal de alarmă pentru noul an școlar: „Cântatul este o activitate riscantă”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.