După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

luni, 29 iunie 2020

Un creștin evanghelic a fost ales președinte în Malawi...


Dr Lazarus Chakwera, fost președinte al Assemblies of God (Adunările lui Dumnezeu) din Malawi fost ales președinte al acestei țari africane. Noul președintele a lucrat și cu Billy Graham Evangelistic Association în calitate de președinte al comitetului de organizare a evenimentului evanghelistic "My Hope Malawi 2010", organizat de Franklin Graham.

"Victoria mea este un câștig pentru democrație și justiție", a spus Chakwera în discursul de învingător. Să ne rugăm ca Dumnezeu să-l binecuvânteze, să-l direcționeze și să-l protejeze pe acest om în timp ce își conduce țara. Dumnezeu să-l facă o mărturie și o binecuvântare pentru țara lui și pentru Africa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.