După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

luni, 22 iunie 2020

Senatorul PMP Cluj, Cristian Lungu, care a promovat legea care interzice orice referire la identitatea de gen în școlile din România, este amenințat de un transexual activ la protestele pentru drepturile LGBT din România...

Senatorul PMP Cluj, Cristian Lungu, care a promovat legea care interzice orice referire la identitatea de gen în școlile din România, a fost amenințat de un transexual activ la protestele pentru drepturile LGBT din România. Senatorul este hotărât să depună plângere penală.

”Îmi trimite mesaje pline de amenințări această persoană (nu știu dacă e bărbat sau femeie). Poate mă ajutați voi să-mi spuneți dacă este real contul și al cui este. Asta pentru că voi depune plângere penală pentru amenințare împotriva lui sau a ei.”, a spus senatorul Cristian Lungu.

”Contul e real, o fost la protest la palatul Cotroceni și la Universitate (protestul Black Lives Matter) cu pancarta "trans women are women too". Baftă la proces d-le senator, așteptăm updates”, i-a răspuns cineva pe contul de Facebook.

Senatorul clujean, care este și președintele organizației PMP Cluj, susține că se face o propagandă agresivă pentru acceptarea acestor teorii de gen.

”Joi, la Cotroceni, a avut loc un protest cu 5 (cinci) participanți împotriva propunerii mele legislative care interzice teoria/opinia de gen în școlile din România. Ca să înțelegeți dimensiunea propagandei și resursele financiare (și de altă natură) de care dispun susținătorii acestei agende a teoriei de gen în România (unde e susținută de USR-PLUS), vă arăt cum presa internațională a vuit, azi, în legătură cu acest protest. De la New York Times, la Washington Post, la EuroNews și Reuters au prezentat într-o lumină pur negativă proiectul meu de lege. New York Times scrie într-un articol că au fost sute de protestatari (foto 1), iar într-un alt articol că au fost zeci (foto 2). În realitate au fost cinci (foto 3). NIMENI de la aceste publicații nu mi-a luat un punct de vedere! Nu a interesat pe absolut nici un jurnalist dacă împotriva a ceea ce protestau acești 5 (cinci) oameni e, într-adevăr, interzis de propunerea mea legislativă. Ca urmare a ceea ce s-a întâmplat azi la Cotroceni și în presa internațională, vă las pe dumneavoastră să apreciați dacă avem cu adevărat nevoie de ceea ce am propus eu sau nu.”, a acuzat senatorul Cristian Lungu, care a preluat stindardul apărării valorilor tradiționale românești.

Continuarea pe www.turdanews.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.