După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 noiembrie 2019

De ce vrea un senator PMP să interzică discuţiile despre gen din şcoli. „Aţi fi de acord să li se spună copiilor că Pământul e plat?”

Senatorul PMP Cristian Lungu a depus la Camera Deputaţilor un proiect de lege prin care vrea să fie amendate “prozelitismul de gen” şi “prozelitismul de sex”. Libertatea a vorbit cu el pentru a încerca să-i înțeleagă motivațiile.

“În ultimii ani, a apărut o nouă ideologie de gen. Conform acesteia, sexul biologic nu ar trebui să eticheteze persoanele drept femeie sau bărbat, ci fiecare dintre oameni poate alege din zecile de tipuri de gen pe care îl preferă”, scrie Cristian Lungu, teolog la bază, în expunerea de motive a proiectului legislativ.

 Cristian Lungu: Lungu cere explicit interzicerea acestui “prozelitism” din toate unităţile de învăţământ, inclusiv spaţiile în care se desfăşoară activităţi extraşcolare, şi amenzi între 10.000 şi 50.000 de lei pentru nerespectarea acestei interdicţii.

Citeşte întreaga ştire: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.