După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Între chin și Amin...

Dacă doriți să vedeți adevărata față a urii demonice exprimată prin om, dacă doriți să vedeți cum ateismul comunist a ucis cu sânge rece, dacă doriți să vedeț cum Satana urlă cu toată puterea împotriva creștinismului trebuie să vedeți acest film. E un film care aduce lumină asupra realității din spatele lipsei de Dumnezeu. Acest film este ca o lanternă pusă pe un cuib de șobolani.
Numai lipsa de Dumnzeu din oameni i-a transformat în așa brute. Tot lipsa de Dumnezeu din oamenii de azi pot readuce aceste vremuri sub o altă formă și sub un alt nume. Vedem deja cum valorile creștine sunt călcate în picioare cu aceeași silă cu care au făcut-o comuniștii.

Tase, personajul principal, este întruchipare tuturor credincioșilor care au rezistat eroic și nu și-a trădat credința în Dumnezeu, familia și neamul în fața acestor demoni împielițați. Există putere, puritate și singura soluție pentru veșnicie în această credință, de aceea urlă Diavolul atât de tare împotriva ei.
Cu respect pentru toți credincioșii,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.