După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 iunie 2020

Florin Ianovici 🔴 Ieșirea din temnița îngrijorării


Omul care stă cu gândul la furtună în zilele cu soare, se află sub norul îngrijorării.

Îngrijorarea te face să respiri greu chiar dacă stai întins în fotoliu.

Îngrijorarea nu va merge niciodată desculță prin iarbă, de frica unui șarpe care e pe acolo.

Îngrijorarea fură somnul, alungă zâmbetul, stinge luminițele din ochi și te trece pe modulul mormăit, agitat, temător.

Îngrijorarea îți dă dureri de gât de la prea mult privit în spate.

Îngrijorarea totdeauna știe ceva ce ,,naivii” nu știu sau nu văd: o conspirație la fiecare colț de stradă, o nenorocire la fiecare pas.

Îngrijorarea poartă marca ,,dar dacă” – dar dacă mă îmbolnăvesc, dar dacă mă dă afară, dar dacă mă părăsește - și se întovărășește cu frica.

Îngrijorarea se îngrașă prin știrile vandabile despre catastrofe, faliment, crime, dezastre, violență, alianțe oculte, accidente.

Îngrijorarea circulă azi cu avionul, cu viteza fibrei optice, cu viteza device-urilor performante.

Îngrijorarea se alimentează cu provocările permanentelor schimbări de care are omul parte. Totul se schimbă, granițele se mută, ce e astăzi cunoscut, mâine e istorie și deseori te sufoci de îngrijorare pentru că nu mai poți ține ritmul acesta năuc, grăbit al vieții.

Îngrijorarea înaintează cu puterea cutremurului când dau peste tine necazuri mari. Când îți pierzi sănătatea, te îngrijorezi cu privire la pâine, te îngrijorezi că vei fi părăsit. Viața aduce mereu greutăți sub care crapă deseori pământul inimii.

Îngrijorarea are o singură supărare: nu prea poate să locuiască în casa credinciosului. De intrat, intră, dar nu prea poate rămâne pentru că în casa omului credincios este instalat un sistem de protecție numit Biblia.

Când Biblia este activată, un intrus ca îngrijorarea este descoperit și alungat.

Care este antidotul Bibliei împotriva îngrijorării? Filipeni 4:4-8

1. Bucurați-vă totdeauna în Domnul. Fiecare zi, fiecare clipă e o sărbătoare în Domnul. Sărbătoriți mântuirea, sărbătoriți dragostea veșnică a lui Dumnezeu față de noi. Domnul este aproape.

2. În orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Când ai terminat rugăciunea, ai terminat și cu îngrijorarea. De aceea trece la mulțumire. Mulțumirea este semnul că rugăciunea a fost făcută în Duhul.

3. Cugetă la lucrurile care te însuflețesc , nu la cele ce te istovesc. Tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească.

4. Pune în practică ce te învață Biblia. Nu spune doar: ce idee bună, ci aplic-o și vei vedea roadele binecuvântate.

Respiră adânc, lasă pacea lui Hristos să coboare, vorbește cu El despre toate necazurile tale, mulțumește pentru ajutorul care e pe drum, gândește-te la frumusețea Lui, la frumusețea lucrărilor Sale, ridică-te hotărât să pășești în voia Lui și astfel, nu vei mai vedea niciodată fața întunecoasă a îngrijorării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.