După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 mai 2020

Israel şi Iordania – Mărturii cu pastorul Emanuel Dobrin & pelerinii | Oxentia Tourism


OxentiaTourism · Corespondenta telefonica cu Emanuel Dobrin din Israel | Oxentia Tourism
📢 Ţara Sfântă, Israel, va rămâne o ţară a contrastelor, o ţară deosebit de frumoasă, o ţară cu o încărcătură istorică şi spirituală bogată. Se poate vedea şi azi zbuciumul existent între diferite grupuri religioase prezente pe toată suprafaţa ţării. 

Statul Israel este cuprins între Marea Moartă şi râul Iordan, în est, şi ţărmul Mării Mediterane, în vest. Spre nord se învecinează cu Siria şi Liban, spre est cu Iordania, iar în sud-vest cu Egiptul.

După 8 zile pline de informaţii şi activităţi pot spune că am avut din plin un timp binecuvântat. Este lesne de înţeles că am păşit prin locuri care alteori mi le-am imaginat din pasajele biblice sau alte scrieri. 

Pe lângă locurile diferite de cum eram obişnuit, dar totuși,pitoreşti, am trăit momente spirituale deosebite. Emoţia şi încărcătura creştină au fost revărsate peste tot grupul atunci când fiecare loc vizitat a fost confirmat cu pasajele biblice.
Pelerinajul în Țara Sfântă a fost organizat impecabil din mai multe puncte de vedere:
  • Crearea cadrului de a-L simți altfel pe Isus Cristos;
  • Crearea cadrului creştinesc documentat biblic;
  • Ghidul a fost impecabil şi devotat în slujba ce a făcut-o;
  • Cazarea, mâncarea şi transportul a fost la nivelul promis.

❤❤❤Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj aşa spun mai mulți pelerini. Acum te invit să afle şi tu despre ce spun pelerinii Oxentia Tourism | continuă să citești »

Te invit și pe ține să vezi aceasta tara minunata,Israel cu ochii tăi prin agenția Oxentia Tourism!




 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | https://www.youtube.com/OxentiaTourism


Cu aleasă prețuire,

Mihail Manole
Oxentia Tourism
️ +40.746.675.313 - Mihail Manole
️ +40.723.294.027 - Precup Nica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.