După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 mai 2020

Barnevernet-ul prinde contur și în Germania? Copiii pot fi luați de stat dacă nu au certificat de sănătate COVID-19

Copiii ar putea fi, efectiv, răpiți de guvernul german dacă ajung la școală fără „certificatele de sănătate” care trebuie semnate zilnic de un părinte, avertizează autoritățile germane.
O scrisoare trimisă părinților din statul german din Saxonia a stârnit indignare și îngrijorare, deoarece familiile au fost notificate de noile politici halucinante de „siguranță” legate de coronavirus.
Un site al guvernului german descrie conceptul de „a avea grijă de copil” drept „plasarea temporară a copiilor, sau adolescenților, într-o casă de copii, sau într-o familie adoptivă. Biroul de asistență pentru tineret poate lua această măsură în cazul în care bunăstarea copilului în familie este în pericol. Cât timp este scos copilul din familie trebuie decis de la caz la caz”.
„Din 25 mai 2020, școala poate să nu accepte un copil fără o confirmare zilnică de sănătate, semnată. Voi, ca părinți, sunteți obligat să vă ridicați imediat copilul de la școală dacă semnătura dvs. lipsește pentru ziua specifică. Dacă nu respectați acest lucru, școala este obligată să implice biroul de ordine publică – până la instituționalizare copilului. ”
Seamănă izbitor de mult cu ceea ce se întâmplă la noi, unde profesorii trebuie să ia temperatura copiilor și să anunțe DSP-ul dacă au temperatura peste 37,3. Nu numai că părinții nu sunt anunțați/nu li se cere permisiunea și măsura aceasta încalcă însuși dreptul constituțional la educație. Tot în această notă este și condiționarea susținerii examenului de Bacalaureat de “triajul epidemiologic” făcut de un profesor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.