După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 martie 2020

Gabi Izsak 🔴 Plecarea pastorului Ioan Șerban dintre noi ne-a produs o mare durere...


Stimată familie Șerban,

Deși suntem departe, în trup, de voi, de Arad, suntem în duh și suflet lângă voi, sora Cati, Adina, Grațian, Alex și familiile voastre. 

Am fost aproape de fratele Ionel, colegi de Institut Teologic, profesori la Seminarul Biblic și în rețeaua de națională de învățământ, slujitori în Biserică. 

Am participat împreuna la zeci de Evanghelizari, atât in Bisericile din sectorul de activitate cât și în altele din România sau diaspora. 

A fost profesorul băieților mei la LTP Arad și dirigintele lui Raul. Toate acestea ne-au apropiat tot mai mult, de aceea plecarea lui dintre noi ne-a produs o mare durere. 

Săptămâna trecută, după o perioada mai lungă de timp, l-am sunat din Melbourne,Australia și am vorbit despre lucrarea pe care o face in Aradul Nou și chiar am făcut unele planuri de viitor. A fost ultima discuție aici. 

Duminică, ne-am rugat pentru el și starea lui de sănătate, dar Dumnezeu a avut un alt plan. El este Suveran.
Rămâne doar să ne rugăm pentru voi, cei greu încercați în aceste momente.

Din partea mea și a familiei mele, cât și a Bisericii Philadelphia, Melbourne, vă transmitem sincere condoleanțe cu rugămintea către Dumnezeu să va mângâie și să vă întărească în nădejdea revederii în Împărăția Sa.

 „Căci așa vorbește Cel Prea Înalt, a cărui locuință este vecinică și al cărui Nume este sfînt. «Eu locuiesc în locuri înalte și în sfințenie; dar sînt cu omul zdrobit și smerit, ca să înviorez duhurile smerite, și să îmbărbătez inimile zdrobite.” Isaia 57:15

Pastor Gabi Izsak
Pastor coordonator BPR Philadelphia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.