După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Rugăciune pentru națiune!


Un pastor baptist din Cluj mi-a spus că cineva a avut o viziune pentru mine și echipa mea, că înconjuram Casa Poporului și că ne rugam pentru națiunea noastră, că o binecuvântam și că în urma noastră lăsam un foc de fiecare dată când făceam acest lucru, focul acesta a crescut tot mai mult și a pătruns în interiorul Casei Poporului generând o trezire spirituală peste această națiune, o trezire care va cuprinde și lumea politică. Nu am luat-o doar la modul figurativ, ci am pus în practică această viziune. Am hotărât ca timp de șapte săptămâni să postim primele trei zile, iar apoi să înconjurăm fizic Casa Poporului binecuvântând națiunea noastră. Știu că nu e doar datoria unora, ci a noastră a tuturor.

Poate mă întrebați: De ce vreți trezire și ce înseamnă de fapt aceasta? Trezire înseamnă ca ai noștri politicieni să-L iubească pe Dumnezeu și acest neam, să nu-l mai fure, ci să servească interesele poporului, să-l protejeze de legi imorale (propaganda sexuală de exemplu) și de subjugare financiară. Trezire înseamnă ca rata divortului, a avortului, a crimei să scadă vertiginos, să se chinuie să caute cei de la știrile de la ora 17:00 vești rele si răutăți in neamul acesta. Trezire înseamnă ca prostituatele, videochatistele, proxeneții, interlopii, dealeri de droguri să se lase de “meserie” și să-L caute pe Dumnezeu.

Trezire înseamnă ca oamenii să fie interesați mai mult de curăția promovată de Dumnezeu și de Scripturi decât orice altceva. Trezirea înseamnă ca păcatul să fie condamnat public și ca cel care-l promovează să nu aibă curaj să deschidă gura și să ridice capul în națiunea aceasta. Trezirea înseamnă ca jocurile de noroc, pariurile sportive, cluburile, afacerile cu videochat și prostituție, clinicile de avort, vrăjitoria, ghicitul, toate acestea să de faliment și să te chinui să mai găsești în această națiune așa ceva. Poate vă gândiți că suntem prea visători, dar haideți să ne facem partea, haideți să strigăm la Dumnezeu, să ne cerem iertare pentru păcatele acestei națiuni, să alungăm răul dintre noi și vom vedea cum El își va face partea.

Intrați cu noi în post și rugăciune, cereți această națiune din mâinile lui Dumnezeu, să fie legată orice căpetenie demonică de distrugere de peste acest popor. Când ne-am hotărât să facem acest lucru am avut parte de cea mai mare vijelie la propriu, adesea simțeam că ne ia pe sus. Am realizat că războiul e atât fizic cât și spiritual, dar nu ne lăsăm, avem curaj și autoritate din Viteazul nostru, Domnul Isus Cristos!

Doamne, trezește România!
Cu prețuire,
Toni Berbece


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.