După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 ianuarie 2020

Gazata Sporturilor.ro: Momente emoționante pentru Steliano Filip! Fundașul Viitorului a fost botezat (VIDEO)

Fundașul stânga al celor de la Viitorul s-a botezat pe 5 ianuarie, înainte să plece în cantonamentul echipei lui Gică Hagi. Penticostal fiind, Filip a făcut acest pas la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa. Spre deosebire de orotodocși, penticostalii sunt botezați când ajung la vârsta maturității. 
Într-o ceremonie care a avut loc în localitate Beiuș, Filip s-a botezat în fața a câteva sute de membri ai Bisericii Penticostale. Fotbalistul a fost însoțit de toată familia sa. 
„Părinții mei sunt penticostali și așteaptă de mult acest pas. Suntem 9 frați, iar eu sunt al doilea ca vârstă. Am jucat la Dinamo, am jucat la Hajduk Split și acum sunt la Viitorul. Am emoții mari acum”, a spus Steliano Filip la ceremonie.


„Pentru noi, cea mai mai mare bucurie ar fi să arăți cu mâna în sus după ce dai un gol. Sper să aduci cinste lui Dumnezeu așa cum a făcut-o Kaka”  

Pastorul Vladimir Pustan


▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.