După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 octombrie 2019

Asociația Accept caută homosexuali pe care să-i reprezinte la CEDO împotriva statului român, care nu reglementează parteneriatul civil

Asociația Accept a lansat un apel public privind identificarea homosexualilor pe care să-i reprezinte în justiție împotriva statului român, în contextul în care parteneriat civil nu este recunoscut în România.

Potrivit unui anunț făcut de Accept, homosexualii care doresc să dea statul român în judecată trebuie să completeze un formular, în care să prezinte informații atât Partenerul A, cât și Partenerul B.

„Asociația ACCEPT inițiază o campanie de litigare pentru protecția vieții de familie. Pentru realizarea campaniei avem nevoie de cât mai multe cazuri, cât mai multe cupluri de același sex care doresc să dea statul roman în judecată pentru ca nu există parteneriat civil în România. Acest caz, unic ca dimensiune în Europa, reunește deja 13 familii care își apară drepturile în instanță, în ciuda faptului că statul român afirmă că nu există o nevoie socială pentru reglementarea parteneriatului civil”, se arată în comunicatul asociației.

Reamintim că duminică, 7 octombrie, a fost organizat un protest pentru legalizarea parteneriatului civil, la care, deși anunțat ca un eveniment crucial pentru comunitate, au participat 17-18 persoane.
Este relevant pentru situația în care ne aflăm, că deși asociațiile care promovează homosexualitatea susțin că parteneriatele civile sunt o „necesitate socială”, e nevoie de apeluri publice pentru găsirea unor cupluri care să afirme așa ceva.

Există suspiciuni că și în celebrul caz „Coman-Hamilton vs România”, a fost vorba despre o „căsătorie în interes de serviciu”, dat fiind faptul că Adrian Coman este fost lider al Accept și actual director în cadrul unei organizații globale LGBT cu misiunea de a efectua „schimbări în acele regiuni ale lumii care sunt cel mai ostile conceptelor de drepturi LGBT, respectiv de egalitate de gen”

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.