După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 septembrie 2019

Dorin Pele 🔴 Nu mă voi teme de nimic

Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere și nu mă voi teme de nimic, căci Domnul Dumnezeu este tăria mea și pricina laudelor mele și El m-a mântuit.”
Isaia 12:2 VDC


Oamenii au tot felul de temeri. Trăim vremuri în care fobiile oamenilor cresc exponențial. Unii zic că sunt deja peste 300. Tu ce temeri ai?
Frica produce șoc, îți dă sentimentul de neajutorare, produce panică, depresie și multă durere. Frica paralizează voința și gândirea. Îți taie tot elanul de a mai face ceva în viață. Odată instaurată frica în sufletul tău, sunt toate șansele ca să îți deraieze viața de la destinul care ți l-a pregătit Dumnezeu, precum un tren de la șinele lui care l-ar fi dus la destinație.
Dumnezeu vrea ca tu să ajungi la destinație. Noi vrem ca tu să ajungi la destinație. Ce trebuie să faci ca să nu te mai temi de nimic?
„El m-a mântuit” – În primul rând trebuie să fii mântuit. „Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă, şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;” (Fapte 17:30)
„voi fi plin de încredere” – „În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârşită alungă frica” (1 Ioan 4:18). Iubindu-l pe Dumnezeu vei primi acea încredere în El. Încredere că El este izbăvirea ta. Certitudinea că El este tăria ta.
Fă-l pe Dumnezeu pricina laudelor tale. Laudă-l din toată inima. Laudă-l pentru ceea ce este El, pentru caracterul Lui, pentru credincioșia Lui.

Nu înceta să îl iubești, nu înceta să ai încredere în El și nu înceta să îl lauzi. Numai în felul acesta nu îți va mai frică de nimic.
Dorin Pele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.