După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 august 2019

Peter Costea 🔴 Mișcarea pro-familie din România la 14 ani

Săptămâna aceasta mișcarea pro-familie din Romania ajunge la 14 ani. Felicitări celor care au inițiat-o si va mulțumim tuturor celor care de-a lungul anilor v-ați alăturat ei si v-ați implicat, făcând auzită în spațiul public pledoaria pentru valorile creștine.

Mișcarea pro-familie din România a început în prima săptămână din august 2005, la Vatra Dornei. Eram cu un grup de aproximativ 10 până la 15 persoane discutând, printre altele, cum va arăta România din punct de vedere al moralității și valoric, odată cu intrarea Românie in Uniunea Europeană pe 1 ianuarie 2007. Toți eram îngrijorați de degradarea valorilor în Europa și extinderea degradării lor în România.

Dar nu ne-am mulțumit doar cu îngrijorarea. Am decis să facem ceva. Am lansat mișcarea pro-familie din România cu scopul de a proteja în România cea mai valoroasă instituție socială din istoria omenirii: familia și căsătoria naturală. Am făcut-o la o vreme când subiectul nu era în vogă în România. Era mult discutat în cercurile creștine americane, unde avocații creștini lansau acțiuni legale pentru protejarea libertăților creștinilor și stoparea revoluției sexuale cu toate manifestările ei imorale și murdare.

Îmi amintesc cât de dificile erau la vremea aceea conversațiile cu cei din România pe care căutam să-i influențăm să se alăture mișcării pro-familie. Majoritatea conversațiilor erau sarcastice la adresa micului grup de cetățeni care am lansat mișcarea. Îmi amintesc lipsa de interes și chiar aroganța celor cărora le vorbeam. Ni se spunea „România nu va deveni niciodată Scandinavia. Suntem o țară creștină".

Dar am persistat. În vara aceluiași an, în curtea unui cetățean cu verticalitate din Arad (al cărui fiu de doar unu sau doi ani se juca în curte în timp ce noi vorbeam), a continuat discuția privind valorile și necesitatea protejării familiei și valorilor creștine în România. Tot atunci s-a născut și ideea protejării căsătoriei și familiei naturale în Articolul 48. Am eșuat în 2007, dar efortul a început din nou în 2015, mișcarea pentru familie ajungând la 3 milioane de susținători. Un număr imens. Din nefericire, clasa politică din România, care azi ne cere voturile la prezidențiale, ne-a trădat, boicotat ți disprețuit. Dar nu ne dăm bătuți.

Exprim mulțumiri multe și sincere vouă, tutor celor care alcătuiți mișcarea pro-familie din România. Mișcarea noastră nu se oprește și nu ne dăm bătuți. Protejarea celei mai frumoase instituții sociale rânduite de Dumnezeu merită eforturile, voturile și implicarea noastră.

Cu acest prilej vreau să mulțumesc în mod special tovarășilor de luptă care din 2005 până azi continuă să lupte pentru familie alături de mine și al căror elan și devotament mă încurajează. Au stat lângă mine și eu am stat lângă ei prin momentele prielnice și dificile. Lista e lungă, dar vreau să-i menționez pe fondatorii care îmi vin în minte pe moment: Adrian, Vasile, Mihai, Emil, Bogdan, Gheorghe, Robert, Viorel, Pavel, Daniel, Ioan, Teofil și mulți alții.

Între timp, unii dintre ei au trecut în veșnicii, iar noi continuăm cu credincioșie lucrarea pe care am început-o împreună. Și vă mulțumim și vouă, celor care de-a lungul anilor v-ați alăturat acestei mișcări cu sutele, miile, sutele de mii și milioanele.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.