După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 august 2019

Peter Costea 🔴 Domnul Tăriceanu Președinte? Categoric Nu!

Astăzi închei comentariile mele privind candidații deja anunțați ai partidelor politice pentru prezidențialele acestui an. Astăzi discut candidatura dlui Tăriceanu. Nu îl voi vota și solicit tuturor celor care iubesc adevărul, valorile și România să nu-l voteze. Motivele sunt aproape identice cu cele formulate privind ceilalți candidați: dl Barna, dl Iohannis și dna Dăncilă.

La fel ca dl Iohannis și dl Barna, dl Tăriceanu disprețuiește mișcarea pro-familie și pro-valori din România, toți fiind agenții în România ai secularismului anti-creștin al Uniunii Europene. Dl Tăriceanu și grupul lui din Parlamentul României, ALDE, sunt extensia în România a grupului ALDE din Parlamentul European, al cărui lider ideologic și politic, anti-creștinul Guy Verhofstadt. Fost prim ministru al Belgiei, dl Verhofstadt e un exponent agresiv al transformării Uniunii Europene în Statele Unite ale Europei. Propune federalizarea Uniunii Europene în detrimentul unei uniuni a statelor naționale.

Gândirea dlui Verhofstadt e încâlcită și sper să o discut cu o altă ocazie. Pentru a forma Statele Unite ale Europei e nevoie de abolirea suveranității naționale a fiecărui stat membru, unul dintre motivele pentru care britanicii au decis să se retragă din Uniunea Europeană.

În 2017, dl Verhofstadt a publicat o carte în care pledează pentru Statele Unite ale Europei. Disprețuiește suveranitatea națională, patriotismul și noțiunea de state naționale independente și suverane. Pentru el, rezolvarea problemelor majore cu care se confruntă Europa, în principal migrația, declinul demografic și declinul economic, impun transformarea imediată a Uniunii Europene într-un stat federal asemănător Statelor Unite ale Americii și numit Statele Unite ale Europei.

Revenind la dl Tăriceanu, de-a lungul anilor el a făcut declarații sarcastice la adresa valorilor și a intereselor noastre, glumind pe seama valorilor și dând de înțeles că trebuie să intrăm în rând cu lumea occidentală. A făcut afirmații ambigue și privind referendumul pentru familie. Declarațiile lui erau sarcastice, cu două înțelesuri și desemnate să mulțumească pe cei de acasă (România), dar și pe șefii lui politici și ideologii ALDE din Parlamentul European. La referendum nu ne-a sprijinit, iar după aceea a lansat proiectul parteneriatului civil în România, un produs de import cu origine în grupul ALDE din Parlamentul European.

Grupul ALDE, de asemenea, conține elemente radicale. Până recent, dna Renate Weber, ajunsă Avocat al Poporului în vară, era în Parlamentul European, membră a grupului ALDE a dlui Guy Verhofstadt.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.