După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 august 2019

Peter Costea 🔴 Doamna Dăncilă președinte? Categoric NU!


Acum două zile opinam că dl Barna nu corespunde funcției de Președinte al României datorită pozițiilor anti-valori pe care le deține el și partidul lui, USR. Astăzi fac aceeași afirmație privind-o pe dna Dăncilă, iar motivul este același. Dna Dăncilă nu este interesată de valori și întotdeauna, când a avut ocazia, a votat împotriva valorilor creștine în Parlamentul European. În consecință, declarațiile ei privind susținerea valorilor creștine, făcute în România în diferite contexte, nu pot fi considerate sincere.

Vă dau câteva exemple concrete, aflate în arhivele AFR.
În trecut, dna Dăncilă a făcut parte din delegația PSD în Parlamentul European. În iulie 2015, a fost votat Raportul Ferrara, un raport privind situația drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană. Pe vremea aceea, dna Dăncilă făcea parte din Comitetul pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne. Dna Dăncilă a votat în sprijinul acestei Rezoluții. Raportul solicita Parlamentului European să promoveze, printre altele, avortul și drepturile minorităților sexuale, numite în document „sexual and reproductive rights”.

În iunie 2015, Parlamentul European a votat Raportul Rodrigues, un raport feminist demarat în Comitetul privind Drepturile Omului și Egalitatea de Gen. Dna Dăncilă a votat pentru acest Raport. Paragraful 30 al Raportului cerea Statelor Membre să promoveze în curricula națională de învățământ „educația sexuală ... cu scopul de a învăța fetele să fie stăpâne peste trupurile lor". Paragraful 31 solicita Comisiei Europene să „combată discriminarea pe motive de orientare sexuală și identitate de gen prin educație". Solicita, de asemenea, ca Statele Membre „să sprijine incluziunea și să ofere informații obiective privind agenda LGBT în curricula școlară”, cât și „eforturi din partea Statelor Membre să prevină homofobia și hărțuirea persoanelor transgender”.

În plus, Raportul solicita intensificarea acțiunilor la nivel național împotriva „homofobiei și incitării la ură” („hate speech”). La fel ca dna Dăncilă, Grupul ALDE a votat și el în sprijinul Raportului. Împotrivă a votat, printre alții, și un europarlamentar independent.

Iar pe 2 februarie 2015, a fost votat în Comitetul Afacerilor Externe un alt Raport, Raportul Anual privind Drepturile Omului în Lume, cunoscut cu numele de Raportul Panzeri. Raportul cerea legalizarea și liberalizarea avortului și a căsătoriilor homosexuale. De fapt, începând cu Paragraful 159, Raportul se focalizează aproape exclusiv pe drepturile minorităților sexuale. Cerea dezincriminarea sodomiei în țările Lumii a Treia; cerea Statelor Membre din Uniunea Europeană să legalizeze căsătoriile homosexuale și să recunoască mariajele homosexuale încheiate în alte țări europene; și, foarte relevant, cerea Organizației Mondiale a Sănătății să nu mai identifice transgenderismul ca o disforie. Dna Dăncilă a votat pentru raportul Panzeri.

În opinia mea, dna Dăncilă nu are profilul moral pentru a deveni Președinte al României. Nu va primi votul meu.
Nu fac aluzie la capacitatea intelectuală a dnei Dăncilă. Mă îndoiesc, însă, că dânsa a înțeles ce a votat de-a lungul anilor ei în Parlamentul European. Pentru a înțelege rezoluțiile și rapoartele care se votează în Parlamentul European nu e suficient să înțelegi cuvintele. E important, în primul rând, să înțelegi ideologia și semantica cuvintelor, frazelor și noțiunilor care sunt folosite în aceste documente.

Pe parcursul campaniei mele europarlamentare făceam referință, în acest sens, la necesitatea cunoașterii „limbii babiloniene” care se vorbește în Bruxelles. Îndrăznesc să afirm, în plus, că majoritatea europarlamentarilor români, la fel ca dna Dăncilă, nu pricep documentele pe care le citesc ori poate că nu le citesc de fel. Ei par a fi acolo doar pentru a vota așa cum li se spune „de sus”.

Concluzie. Am mai explicat de-a lungul campaniei europarlamentare de ce în ultimii ani ne vedem bombardați în România cu tot felul de proiecte bizare care subminează valorile, cum ar fi Strategia Națională de Educație Parentală. Acum știți de ce: Rapoartele și rezoluțiile emise de Parlamentul European devin politică a Uniunii Europene pentru care sunt alocate fonduri europene cu scopul de a promova, prin sistemul de învățământ național, doctrinele anti-creștine și anti-valori pe care ele le conțin.


Fără excepție, nici unul dintre aceste trei Rapoarte pe care le-a votat dna Dăncilă nu promovează niciunul din interesele și drepturile comunității creștine din România sau Europa. Rog respectuos comunitatea creștină din România să nu-i dea votul.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.