miercuri, 14 august 2019

O inițiativă lăudabilă: Planul de Acțiune pentru Protecția Familiei al adiministrației Orban, deja pus în aplicare...

În vreme ce Vacanțierul nostru și-a arătat disprețul pentru familie și a făcut propagandă imoralității, Premierul Ungariei ia măsurile necesare înfruntării globalismului indecent economic și imoral prin tendința de a relativiza ființa umană, biologia ei.
„Guvernul ungar a început de luna trecută să acorde creditele fără dobândă promise în Planul de Acțiune pentru Protecția Familiei, anunțat de premierul Viktor Orban în luna februarie.
Astfel, femeile de până în 40 de ani care se căsătoresc pentru prima dată pot primi un împrumut de până la 35.000 de dolari cu dobânda subvenționată în întregime de stat. Dacă familia întemeiată urmează să aibă 3 copii, statul va acoperi și creditul. În 2 săptămâni de la începerea implementării măsurii peste 2.400 de familii au aplicat pentru împrumut.
Planul de Acțiune pentru Protecția Familiei este o inițiativă care se înscrie în politicile pro-viață și pro-familie ale adiministrației Orban, prin care se încearcă inversarea trendului negativ al demografiei din Ungaria. Prin sprijinul financiar acordat familiilor se urmărește ca decizia familiilor de a avea copii să nu mai fie influențată de situația materială.” (Aurel Sibiceanu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.