vineri, 23 august 2019

Florin Ianovici 🔴 Miracolul iubirii


Ochii mamei care te petrec pe drumul ce pleacă din pragul casei până departe...Grija ei neobosită pentru tine, hainele mereu proaspăt spălate, pachețelul de mâncare și tocitul, mereu nou cuvânt: "puiul meu''...miracolul iubirii.

Glasul blând și povețele târzii, focul din vatră, laptele din șiștar, turta pe plită și părul argintiu al bunicii, sufletul care toarce în ritmul liniștii încercate...miracolul iubirii.

Ochii ei mari și verzi, părul lung, cuvintele care învelesc inima, inima care îți bate nebunește, pașii care aleargă mereu grăbiți spre ea, mâna ei care o caută pe a ta, ceasul sfânt când rostești: ,,da''...miracolul iubirii.

Gânguritul ei, fragilitatea mânuțelor care se întind spre tine, glasul ei care se agață de sufletul tău, cuvintele ei: ,,uită-te în ochii mei’’...miracolul iubirii.

Lacrimile care curg ca un izvor, prăbușirea sufletului în fața Golgotei, Mâna Lui care coboară pe creștetul tău, iertarea care îți inundă viața, dragostea care îți vindecă rănile...miracolul iubirii.

Părinți, bunici, soție, copii, Golgota...miracolul iubirii.

Dacă îi mai ai, dacă mai sunt lângă tine, tu trăiești miracolul iubirii.

Florin IanoviciNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.