După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 august 2019

DONEAZĂ! Camelia Smicală le mulțumește celor care o sprijină financiar: „Fără voi, am fi fost în stradă, deoarece chiria e mai mare decât rata la casă”

Camelia Smicală pe Facebook:
Fiți binecuvântați toți cei care ne ajutați!
Am angajat un avocat care a deschis acțiune în instanță și a oprit deocamdată procesul de executare silită. Fără voi, am fi fost în stradă deoarece chiria e mai mare decât rata la casă și nu îmi permit să o plătesc. Sper ca avocatul sa câștige și sa se, anuleze această amendă ilegală. 
Vă rog să nu faceți un efort prea mare pentru noi! Nu vreau să mă simt vinovată mai mult decât sunt că v-am pricinuit necazuri. Pentru noi și un euro contează și înseamnă la fel de mult pentru noi cât 1 milion. 
Vă mulțumim din suflet și Dumnezeu să vă răsplătească înzecit ! Vă iubim! 💞

DONEAZĂ!

Alianța pentru Demnitate Națională
RO11BRMA0999100056229732 (RON) 
Banca Românească
CIF 30919058 
La detalii plată scrieți: „Camelia, Mihai și Maria”

PayPal pentru cei care vor să doneze din afara UE:

Camelia Smicală nu poate strânge banii pe numele ei, pentru că în Finlanda sunt interzise astfel de strângeri de fonduri. De aceea, publicistul Iulian Capsali organizează, prin asociația sa, o strângere de fonduri pentru a o ajuta. Dacă nu va putea strânge banii, Camelia Smicală își va pierde casa din Finlanda și astfel riscă să nu mai poată fi aproape de copiii ei abuziv reținuți în centrele de copii din această țară.

Camelia Smicală trebuie să plătească aproximativ 15.000 de euro către fostul soț, căruia o instanță i-a dat câștig de cauză când acesta s-a pretins defăimat de dezvăluirile făcute de ea.

Instanța a considerat că românca a încălcat „dreptul la viață privată” al soțului când a dezvăluit violențele fizice și abuzurile psihice la care el a suspus-o și pe ea, și pe propriii lui copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.