După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:
◉ Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media
vineri, 5 iulie 2019
Viceprimarul Köln-ului a prezentat la Cluj cum cheltuie 1,3 milioane de euro pentru propaganda LGBT
La Cluj Pride 2019 a avut loc o dezbatere în care viceprimarul orașului german Koln a explicat pe ce cheltuie cei 1,3 milioane de euro alocați de municipalitatea sa pentru sprijinirea mesajului pro-homosexualitate.
Clipul video de mai jos cuprinde doar esențialul, în traducerea românească. Se poate observa că o mulțime de ONG-uri primesc bani pentru acțiuni de reeducare a populației și rescriere a istoriei din perspectivă LGBT. Una dintre cele mai interesante acțiuni, finanțată cu 67.000 de euro, este cea de prevenire a tinerilor și bărbaților „care pot aduce o atitudine homofobă în școli”. Se alocă multe fonduri pentru „consilierea pensionarilor” (80.000 euro), dar și mai multe (200.000 euro) pentru „consilierea tinerilor în familie, acasă”.
Cel din urmă obiectiv sună oarecum similar cu scopurile declarate ale defunctei „Strategii Naționale de Educație Parentală” lansată și apoi iute retrasă în vara anului 2018 în România, strategie în care se spunea că este nevoie, în beneficiul copiilor, ca părinții să-și schimbe atitudinile învechite și viziunile conservatoare despre familie.
Cu alte cuvinte, la Koln, municipalitatea investește o mulțime de bani pentru a intra în viața privată și în convingerile intime ale oamenilor și a le schimba. Cum reușesc să identifice convingerile neconforme ideologiei LGBT? Simplu: se uită la cine nu aplaudă acțiunile pro-LGBT.
Cât vom cheltui în viitor cu LGBT-ul?
1,3 milioane euro pentru un orășel
Transcriere integrală
„D.p.d.v social și de incluziune vorbim de un buget de 200.000 euro.
Un buget de 67.000 euro pentru acțiuni care au loc la școală. De exemplu, dacă un profesor cere acest lucru, sau chiar un elev, daca sunt probleme legate de homofobie, …merge cineva și se discută la scoală.
Practic bugetul este pentru a avea consilieri în școli, mai ales în ultimii ani, datorită migrației și poate fi o problemă mai ales la tinerii și bărbații care pot aduce o atitudine homofobă în școli.”
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.