După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 iunie 2019

Rugbystul evanghelic Israel Folau a acţionat în justiţie Federaţia australiană

Rugbystul australian Israel Folau a deschis joi o acţiune în justiţie împotriva Federaţiei din ţara sa, care i-a reziliat contractul ca urmare a unor mesaje considerate homofobe, pe care jucătorul le-a postat pe reţelele de socializare, anunţă presa de la antipozi. 

Scandalul din rugby-ul australian a fost declanşat de o postare a lui Folau pe Instagram (10 aprilie), în care sportivul avertiza că 'iadul îi aşteaptă' pe beţivi, homosexuali şi adulteri, dar şi pe alţi păcătoşi, dacă nu se căiesc. Jucătorul de 30 ani, un creştin evanghelist fervent, a fost concediat ulterior de Federaţia australiană de rugby, care a invocat o 'încălcare gravă' a codului său de conduită.
'Niciun australian, indiferent de religia sa, nu trebuie să fie concediat pentru că practică religia sa', a indicat Folau într-un comunicat. 'Ţara noastră este o ţară minunată, construită pe principii importante, în special libertatea religioasă. O naţiune compusă dintr-un număr atât de mare de religii şi culturi diferite nu va fi niciodată cu adevărat bogată fără această libertate care se aplică tuturor', a adăugat jucătorul.

Israel Folau semnase în luna februarie un nou contract, pe patru ani cu Rugby Australia, în valoare de 4 milioane dolari australieni (2,4 milioane euro) şi trebuia să fie unul dintre jucătorii de bază ai selecţionatei Wallabies la Cupa Mondială 2019, programată în Japonia. Cazul său a stârnit ecouri dincolo de lumea rugby-ului, declanşând o dezbatere amplă despre libertatea de exprimare şi despre capacitatea angajatorului de a controla viaţa angajaţilor dincolo de locul de muncă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.