miercuri, 18 aprilie 2018

Israel Folau, un jucător proeminent de rugby australian a postat pe Instagram că homosexualitatea este păcat și homosexualii vor merge în iad dacă nu se pocăiesc de păcatele lor 🔴 Ca urmare a acestui comentariu, conducerea Rugby Australia l-a convocat pentru "discuții", iar sponsorii au anunțat că sunt dezamăgiți de afirmațiile jucătorului creștin...

"Înțelegem că comentariul lui Israel a supărat un număr de oameni și vom discuta problema cu el cât mai curând posibil. Comentariul lui Israel reflectă credința sa religioasă personală și nu reprezintă punctul de vedere al Rugby Australia sau al NSW Rugby", a afirmat conducerea clubului sportiv.

Comentariile și criticile ulterioare au ajuns la Qantas, unul dintre sponsorii principali ai Wallabies, care și-a exprimat dezamăgirea față de răspunsul lui Folau.

Anul trecut, Israel Folau a anunțat înainte de sondajul național din Australia că nu va susține legislația privind căsătoria homosexuală, permițând cuplurilor de același sex să se căsătorească.


"Îi iubesc și îi respect pe toți oamenii pentru cine sunt și pentru opiniile lor, dar personal, nu voi susține căsătoria homosexualilor", a scris Folau la vremea respectivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.