După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 mai 2019

Peter Costea 🔴 Ei vorbesc, noi facem

Acum câteva ore am încheiat a doua dezbatere radio la care am participat. Unul dintre subiecte a fost soarta românilor din afara granițelor României. Ca și la dezbaterea televizată, când macheta avionului colegului de dezbatere s-a prăbușit, fiindcă nu avea nimic concret de prezentat, adică nici o realizare concretă, colegii de la dezbaterea radio au spus multe despre ce ar dori să facă pentru românii din afara granițelor.
Eu, însă, am fost singura persoană care a putut spune clar, concis și la obiect ce am făcut exact pentru românii din afara granițelor. Cu riscul de a părea lipsit de modestie, trebuie să menționez că soarta românilor din afara granițelor nu a este doar un subiect de discuție pentru mine, ci un aspect practic major al vieții mele. Prin implicări specifice.
În august 1994 am făcut prima călătorie în Ucraina, iar de atunci, în fiecare an am făcut ceva specific să-i sprijin, să le revitalizez viața spirituală, culturală și limba română.
De atunci au trecut aproape 25 de ani, timp în care am construit biserici, am dus literatură românească în școlile românești din Ucraina, am cumpărat și distribuit mii de Biblii în limba română în zeci de sate din Ucraina, am construit și format școli biblice în limba română, am acordat burse de studii românilor săraci din Ucraina, care între timp au devenit avocați, medici, farmaciști, profesori, notari, IT-iști, oameni de carieră.
Menționez, însă, că nu spun toate aceste lucruri pentru a mă lăuda. O campanie electorală, însă, presupune separarea celor harnici de cei leneși, a oamenilor care au realizat ceva de cei care nu au făcut nimic, a celor care sunt conectați la realitatea oamenilor de rând de cei care nu sunt și care încă trăiesc într-un turn de fildeș.
E la modă să ții un discurs patriotic, dar e total altceva să-ți dovedești patriotismul prin 25 de ani de investiții masive în bunăstarea celor mai simpli și asupriți români de pe planetă: românii din Ucraina, Moldova, Albania etc.
Bunăstarea la diverse nivele a românilor din afara României va fi, pentru mine, un obiectiv primordial odată ajuns în Parlamentul European, la fel cum a fost în ultimii 25 de ani ai vieții mele.

Având încredere în discernământul dvs., vă rog din nou să votați poziția 16 pe buletinul de vot. Votați Peter Costea. Vă mulțumesc.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.