După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 septembrie 2019

Aurel Gheorghe 🔴 Falsa preoție și lepădarea de credință


Fără îndoială, unul dintre semnele care indică vremea sfârșitului, în cursul căreia se va ridica și „omul fărădelegii” este lepădarea de credință, așa cum a profețit apostolul Pavel:
”Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării, potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare.” (2 Tes. 2:3-4)
Ieri seară am primit un material care se înscrie în rândul împlinirii acestei profeții și pe care îl puteți viziona accesând link-ul: www.newsnetcrestin.blogspot.com
Întoarcerea acestui om la religia tradițională probabil a zdruncinat credința unora și va fi folosită cu siguranță de cel rău pentru a-i clătina pe unii care pășesc nesiguri pe calea lui Dumnezeu. De aceea, aș dori ca nimeni să nu se abată din cale, iar lucrurile să fie foarte clare pentru oricine se numește creștin biblic / evanghelic.
Fără îndoială, mediul evanghelic românesc este viciat de multe proaste mărturii ale unor lideri proeminenți, care nici măcar nu s-au deranjat să ia o poziție publică în acest caz, dat fiind implicarea lor tot mai activă în fenomenul ecumenic. Cu toate acestea, Scriptura rămâne singura călăuză adevărată spre viață, iar cei ce se bazează în totalitate pe învățăturile ei, nu se vor putea rătăci.
Ca fost practicant al religiei tradiționale, întors la Domnul în urmă cu 27 de ani, mărturisesc că aceasta este singura cale care duce spre viață, iar întoarcerea la tradiții și obiceiuri păgâne amestecate cu creștinism nu va duce pe nimeni în slava lui Dumnezeu, ci la depărtarea veșnică de fața Lui. Niciodată în toți acești ani n-am fost ispitit să mă întorc la ce-am lepădat odată pentru totdeauna, nici măcar atunci când am fost victima unei campanii publice de defăimare la baza căreia se află oameni importanți din mișcarea evanghelică.
De asemenea, țin să subliniez faptul că invitarea slujitorilor religiei idolatre în bisericile creștine și participarea la diferite evenimente publice a liderilor evanghelici împreună cu aceștia este de natură să aducă multă confuzie pentru cei care s-au întors la Domnul din mijlocul acestei înșelări în masă care a ținut poporul nostru în întuneric timp de secole.
Ca unul care se simte dator să ia o poziție publică în acest caz, mărturisesc că dreapta credință este cea a primilor creștini, readusă la lumină în timpul Reformei și practicată de toți cei care au Sfintele Scripturi drept unică autoritate spirituală. Atât ecumenismul, cât și religia bazată pe tradiții sunt căi greșite, care nu duc la Domnul și la slava Sa veșnică. Chiar dacă mișcarea evanghelică de astăzi este de natură să-i demoralizeze pe mulți, calea nu este de a te întoarce le vechea religie, ci de a cere o adevărată nouă reformă în creștinismul zilelor noastre. În ce mă privește, cu ajutorul lui Dumnezeu voi merge până la capăt pe această cale, dorind ca El să fie slăvit în viața mea și în poporul acesta. Lăudat fie Numele Lui în veci! Amin!
Aurel Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.