După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Hristos a vorbit despre videochat

În România industria videochatului a prins imediat, actualmente zeci de mii de fete, dar și de băieți, s-au lăsat prinși în capcană pentru salarii de până la 5000€. Se spune că România ar fi chiar Meca Videochatului, aici se decernează premiile internaționale și se inițiază în industrie.
Dar haideți să vedem cât de imoral și cât de inuman este să faci videochat. Unii ar zice că nu e păcat pentru că nu întreții efectiv relații sexuale, ci doar ispitești prin camera de filmat obsedații sexual aflați la kilometri distanță. Dar ispitirea nu e oare un păcat la fel de grav ca înfăptuirea lui? Ce i se întâmplă unui om care ispitește? Să nu uităm că Dumnezeu nu a fost mai blând cu Șarpele pentru că doar a ispitit-o pe Eva. Ci, din contră, iadul a fost creat special pentru el.
Soarta ispititorilor e hotărâtă de Hristos astfel: “Vai de lume din pricina prilejurilor de cădere! Fiindcă prilejuri de cădere trebuie să vină; dar vai de omul acela prin care vine prilejul de cădere” (Matei 18:7)!
Când Hristos spune “vai” chiar e vai. Când a zis “vai de voi cărturari și farisei” peste 40 de ani aceștia au ars pârliți în Templu de focul pus de romani, rămășițele lor fiind acoperite de aurul sfânt al Templului topit de incendiu. Va fi vai de voi dacă nu vă căiți, de voi cei care ați ales să vă vindeți sufletul ca să ispitiți cu corpurile voastre. Pentru că voi hrăniți mințile spurcate și destrăbălate și lărgiți groapa în care Satana va omorî zeci de cugete ca într-un genocid moral, iar din groapa aceea vor ieși monștrii care își vor exprima spurcăciunile în lume, pedofilii și altele de genul acesta fluturate sub steagul coloraților.
Videochatul pentru mine este ca un Templu al Satanei din care Satana își împrăștie spurcăciunea și dezbracă oameni, nu doar de haine, ci și de tot ce este curat, sfânt si dumnezeiesc în ei. Iar după ce oamenii aceștia încep să se simtă mizerabili îi aruncă în groapa disperării, îi abandonează în ghearele depresiei, timp în care racolează alți inocenți. Sunt pline cabinetele psihologilor de cei ce fac videochat, dar nu uitați că reabilitarea și iertarea sunt doar în Hristos.

Fugiți dragi tineri de videochat, nu vă vindeți trupurile și sufletele Satanei. Dacă v-ați întrebat vreodată cum se face pact cu Satana, videochatul este o metodă. Primești bani pentru a hrăni un demon de curvie care schimonosește oameni. Dacă ai intrat deja in mrejile Satanei, ieși și nu te mai uita înapoi. Preferă să mănânci o pâine goală decât cozonacii Satanei câștigați împingând la carul care duce suflete spre iad.
Doamne ajută!
Text: Matei 18:7
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.