După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 aprilie 2019

Săptămâna de veghe: Bisericile din Sibiu se roagă înaintea Summitului UE

Timp de șapte zile, șapte ore pe zi, bisericile din Sibiu se reunesc în rugăciune, la finalul lunii aprilie, pentru securitatea Summitului de la Sibiu.
”Săptămâna de veghe”, organizată la inițiativa Bisericii Evanghelice CA din România, reunește toate cultele și bisericile ”pentru a susține România prin rugăciune în timpul Președinției UE, a Summitului UE din Sibiu și a alegerilor parlamentelor UE”.
”Am lansat invitația tuturor bisericilor pentru rugăciunea de veghe. Este contribuția noastră pentru Summit. Vrem să sprijinim angajații Primăriei, pe toți cei care pregătesc Summitul. Este sprijinul nostru creștin. Noi suntem chemați să ne rugăm pentru cei care sunt în dregătorie, pentru liderii orașului, pentru liderii țării și ai Uniunii Europene”, a declarat pentru StirideSibiu Erika Klemm, referent pentru rugăciune ecumenică al Episcopiei Evanghelice Sibiu.
Slujbele pentru ”Săptămâna de veghe” vor fi oficiate în perioada 20-27 aprilie în Biserica ”Sfântul Ioan” din Sibiu și vor reuni Biserica Ortodoxă Româna, Cultul Penticostal, Cultul Baptist, Bierica Greco – catolică , Biserica Romano – catolică, Biserica Reformată și Biserica Evanghelică CA din România, după un program special.
”Suntem din bisericii diferite, iar aspectul de unitate este dat tocmai de faptul că ne vom ruga pe rând, în aceeași clădire, fiecare după cultura proprie. Vom avea în comun versetul cheie și îndemnele de rugăciune. Ne vom ruga timp de șapte zi, câte ore pe zi, dimineața, la amiaz și seara”, spune Erika Klemm, organizatorul evenimentului.
Summitul din 9 mai 2019 va reuni la Sibiu 27 de şefi de stat şi de guvern ai statelor membre, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt, circa 900 de jurnalişti și 100 de traducători.
Este pentru a doua oară când la Sibiu este organizată ”Săptamâna de veghe”, prima reuniune in rugăciune a bisericilor fiind organizată în 2006, cu ocazia organizării Adunării Ecumenice.
Săptămana de veghe – program de rugăciune:

Biserica Ortodoxă Româna – sâmbătă, 20 aperilie
Cultul Penticostal – luni, 22 aprilie 
Cultul Baptist – marți, 23 aprilie
Biserica Greco – catolică – miercuri, 24 aprilie 
Biserica Romano – catolică – joi, 25 aprilie
Biserica Reformată – vineri, 26 aprilie
Biserica Evanghelică CA din România – sâmbătă, 27 aprilie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.