După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 ianuarie 2019

Ioan Ciobotă: Îl susțin pe domnul Peter Costea

Dragi prieteni,
După cum mulți dintre voi ați aflat deja, dl Peter Costea și-a anunțat candidatura la Parlamentul European în alegerile europarlamentare din luna mai, 2019. Domnia sa candidează ca independent. Sprijin candidatura dlui Peter Costea și îi încurajez pe toți oamenii de bună-credință din România să facă la fel.
Pe dl Costea l-am susținut și la alegerile europarlamentare din mai 2014 când a candidat tot ca independent, obținând peste 41.000 de voturi și aproape 0,75% din voturile totale. Consider că e important să fie susținut din nou, românii având nevoie de o voce cu principii moral-creștine în Parlamentul European.
Miza pentru creștinii din România și în general a Europei, este mai mare în 2019 decât în 2014, dar și șansele unei reușite a domniei sale sunt mai mari. Dacă în 2014 puțini dintre noi l-am cunoscut ori am auzit de dl Peter Costea, în 2019 prea puțini dintre noi nu îl cunoaștem sau nu am auzit de el. Activitățile sale sunt bine cunoscute și în unele dintre proiectele în care a fost implicat am muncit împreună. Dl Costea a făcut parte din echipa de coordonare a mișcării pentru reîntregirea Familiei Bodnariu și a fost unul dintre avocații familiei. Domnia sa a făcut demersuri majore pe plan internațional pentru eliberarea copiilor.
Din 2007, dl Costea este Președintele Alianței Familiilor din România (AFR), o organizație care promovează valorile moral-creștine în spațiul public al României și în afara ei. AFR a făcut parte din Coaliția pentru Familie și în toamna anului 2018, dl Costea a participat activ la Referendumul pentru Familie. Timp de un deceniu, AFR ne-a informat săptămânal privind evoluția valorilor și pericolele la adresa libertăților noastre creștine. În activitatea mea de jurnalist am folosit și continuu să folosesc multe dinte materialele AFR.
De-a lungul anilor am colaborat împreună într-o serie de proiecte care aveau ca obiect libertatea religioasă și valorile creștine din România. Printre altele, dl Costea s-a implicat și în proiecte care nu erau foarte populare, dar care trebuiau totuși întreprinse. De exemplu, în 2017 dl Costea a reprezentat un element de bază în demersurile de rechemare a Ambasadorului SUA la București.
Ceea ce îl califică pe dl Peter Costea să obțină sprijinul nostru la alegerile europarlamentare nu sunt doar educația, experiența și realizările sale în sprijinul valorilor de mai bine de zece (10) ani, ci mai ales curajul de a promova în spațiul public, cum deja o face de mulți ani, valorile creștine comune nouă tuturor, dreptul la viață al copiilor nenăscuți, libertatea religioasă și familia naturală atât de esențială civilizației umane.
Pentru a reuși, dl Costea are nevoie, pe lângă sprijinul nostru moral, de sprijin concret. In luna martie domnia sa va trebui sa obțină din partea noastră cel puțin 100.000 de semnături valabile care să-i asigure un loc pe buletinul de vot, iar la alegerile din ultima Duminică din luna mai (26 mai), are nevoie de cel puțin 3% din voturile exprimate pentru a-i asigura un loc în Parlamentul European.
Închei, încurajându-i din nou pe toți românii să susțină candidatura independentă la alegerile europarlamentare a prietenului nostru, Peter Costea. Mai multe detalii despre candidatura sa le puteți găsi și online: www.costea-parlamentuleuropean.ro.
Cu apreciere,
Ioan Ciobotă,
Jurnalist
Timișoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.