După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 ianuarie 2019

„Epidemie” în Marea Britanie: Un adolescent pe zi se declară transgender. Pentru Theresa May nu e o problemă

Marea Britanie se confruntă cu un fenomen. Un copil pe zi cere schimbarea de sex, potrivit unui nou raport. Dar, pentru premierul Theresa May nu este o problemă majoră, chiar este hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă.

Marea Britanie are un număr record de copii sub vârsta de 16 ani care se identifică ca fiind transgender. Louise Bowers, ofițer senior al sondajului de opinie, a declarat pentru The Sun că majoritatea adolescenţilor se află în acestă situaţie, una de tranziţie, de confuzie, dar pentru premierul britanic nu este o problemă.

Potrivit lui Bowers, un număr tot mai mare de adolescenţi sunt înscrisţi la clinicile de identitate de gen. Anul trecut, Ministrul egalității britanice, Penny Mordaunt, a ordonat o investigație urgentă, după ce s-a constatat o creștere cu 4,415% a numărului de fete care urmau să fie tratate şi aflate în perioada de "tranziție".
Cu toate acestea, creșterea anormală a confuziei de gen în cazul copiilor de vârstă mică nu este o problemă, potrivit premierului britanic Theresa May, care a declarat că este "hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă". "Am stabilit planuri de reformare a Legii recunoașterii genului și de raționalizare și de delimitare a procesului de schimbare a genului, deoarece trans este o boală și nu ar trebui tratată ca atare", a adăugat ea.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.