După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 decembrie 2018

Mircea Diaconu: „La Bruxelles nu mai este Crăciun”

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat în emisiunea „100 de minute” moderată de Alessandra Stoicescu că, de la o vreme, la Bruxelles a dispărut Crăciunul:
„Din fericire, în țara noastră, care este suficient de provincială în sensul bun al cuvântului, există măcar două dintre spațiile de timp și de stare ale națiunii și asta însemnă Crăciunul și Paștele în care lumea se așează pe loc și se întoarce spre sine, măcar pentru un timp. Atunci lucrurile se resetează, te aduni și asta contează. Însă mă sperie îngrozitor și mă supără în mai mare măsură un lucru. La Burxelles, acolo unde mă duc eu cam des, că nu am încotro, de o vreme nu mai există Crăciun, sărbătorile nu sunt de Crăciun, sunt de iarnă.
De ce? Ca să nu jignim religios pe tot felul de alte națiuni care au alte religii și care vin, nu știu de ce vin, poate că nici ei nu știu de ce vin. Păi domnule am și eu o întrebare. Europa este un spațiu creștin e clar chestia asta? Așa s-a născut. Toate țările din Europa…suntem creștini și nu trebuie să agresezi pe nimeni cu asta. Se practică un fel de autoflagelare, un fel de extirpare a bunului din noi. Bunul din noi este scos, este negat.

Este foarte periculos ce se întâmplă. E vorba despre iubirea aproapelui, de acceptare a celuilalt, așa sunt religiile. Și atunci care e problema? Eu cred în ceva, eu respect credința ta, eu respect credința mea, dar de o vreme e un fel de modă, un fel de cool european.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.