După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 decembrie 2018

Alianța Familiilor din România 🔴 Ideologia de gen – un atac radical împotriva familiei

Viteza cu care ideologia de gen a crescut până la a deveni o mișcare care domină media, legislația, educația și divertismentul nostru este uluitoare. Dacă nu ești un activist LGBT profesionist este un exercițiu inutil să încerci să ții pasul cu lexiconul răvășitor al noilor termeni „de gen neutru”. Încă și mai mult dezorientează cât de repede a devenit obligatorie folosirea acestora, impusă de către gardienii culturali și ai corectitudinii politice.
Săptămâna trecută, am aflat că Twitter a introdus noi reguli privind „comportamentul de ură”. Astfel vor fi interzise printre altele, “misgendering”-ul și “deadnaming”-ul [nota tr.: Acești termeni care aduc izbitor de mult cu Nouvorba, creată de George Orwell în distopia sa 1984 despre un sistem totalitar care controla comportamentul uman prin controlul limbajului nu au, încă, din fericire, corespondent în limba română fiind astfel imposibil de tradus ad-literam. După cum puteți vedea mai jos chiar și vorbitorii native de engleză, limbă cu mult mai flexibilă, au probleme în a le identifica înțelesul. Se presupune că 1984 este o nuvelă de ficțiune, nu o profeție!]
„Misgender”-ing înseamnă a te referi la cineva cu alt gen decât cel pe care pretinde să îl aibă. Termenul e destul de clar.
Dar a trebuit să caut ca să aflu ce înseamnă „deadnaming.” Aparent înseamnă să te referi la o persoană cu numele pe care aceasta l-a avut înainte să fi tranziționat” [adică să-și fi schimbat genul, n. tr.] Spre exemplu, dacă te-ai referi la atletul olimpic care acum se recomandă Caitlyn Jenner cu „Bruce” [numele pe care îl avea înainte să o ia raznă și să se creadă femeie n. tr.] ai fi vinovat de „deadnaming”. Și pentru asta ești demn de a fi expulzat de pe Twitter pentru comportament de ură.
Cu toate dovezile privind transformarea mișcării gender într-una totalitară, nimic nu mă deranjează la fel de mult ca ceea ce face această mișcare copiilor. 

Celine Dion și travestiții pre-puberi

Celine Dion face valuri săptămâna aceasta în presă exact pentru ce nu ar trebui: a lansat într-un clip video o linie de haine „de gen neutru” pentru copii mici sau mai mari. În clip, cântăreața intră într-o maternitate unde vede două șiruri de copii, băieți și fete. Acolo deschide o geantă din piele neagră și scoate dintr-o un pachet o pulbere neagră sclipitoare pe care o suflă deasupra copiilor. Imediat, hainele roz și albastre ale fetelor și băieților se schimbă în haine unisex cu nuanțe palide de negru, alb și gri.
„Nuanțe palide” este de fapt o descriere generoasă. Unele din hainele semnate de Celine Dion – CELINUNUNU – arată ca desprinse dintr-un coșmar distopic. Multe din ele poartă ca pe un blazon cuvintele „Noua Ordine” – o referință probabilă la misiunea lui Celine de a elimina rolurile de gen tradiționale. Unele din celelalte articole vestimentare sunt decorate cu cranii… multe cranii. Sunt mult imagini cu copii și bebeluși pe website-ul liniei de modă. Nici unul din ei nu zâmbește, iar unii privesc în gol.
Oricine a fot vreodată în preajma copiilor știe că aceștia sunt în mod natural fericiți atunci când sunt iubiți. Copiii sunt energici, iubesc râsul și joaca; o poveste bună, o glumă, un joc bun. Orice părinte sau educator care își merită numele dorește să îi protejeze pe ei și această lipsă de griji ce le este caracteristică, să lasă copiilor loc pentru a-și dezvolta personalitatea și talentele fără să fie împovărați de problemele lumii adulților. În loc de asta, activiștii LGBT fac pe dracul în patru să arunce copiii într-o lume dezolantă a ideologiei politizate și a hiper-sexualizării.
Nu mai devreme de acum câteva zile „Good Morning America”, unul dintre show-urile de televiziune favorite in SUA, l-a avut ca invitat pe travestitul în vârstă de 11 ani Desmond Napoles. Gazdele emisiunii s-au întrecut în a-l lăuda pe Desmond pentru curajul său. Audiența a aplaudat și a râs. Dar privindu-l pe băiat, care ar fi trebuit să fie afară să se joace sau să meargă cu bicicleta cum se fudulește ca o prostituată e de ajuns să te facă să plângi. Cine este responsabil pentru asta? Cine i-a furat băiatului inocența?
După emisiune, atât Desmond cât și gazdele sale au apărat furibund ideea că el pur și simplu s-a exprimat adevărata personalitate. Ce minciună! Băieții de 11 ani nu se întind senzual pe podele, nu se fudulesc și nu își pun pene și machiaj și nici costume elaborate, decât dacă cineva i-a antrenat să facă asta.

Adevărata agendă: coruperea unei noi generații

Travestiții, odată întâlniți doar în stabilimentele „pentru adulți” în care oamenii decenți nu îndrăzneau să pună piciorul, au apărut din bordeluri și cluburi de strip-tease și au ajuns – din toate locurile – în școli și librăriile pentru copii. Ultimele găzduiesc sesiuni de lectură cu travestiți. Săptămâna aceasta, un asemenea travestit a a admis deschis ce face de fapt: „Noi încercăm să corupem noua generație” [grooming, în original, are sensul de stabilire a unei conexiuni emoționale cu un copil în scopul abuzării sexuale a acestuia; un echivalent românesc ar fi corupția sexuală, n. tr.].
Și coruptă este! O profesoară din Marea Britanie a declarat sub anonimat că la școala sa sunt deja 17 copii care „tranziționează” la un alt gen. Șaptesprezece! Profesoara a explicat cum prima dată când o elevă i s-a adresat pentru o problemă de disforie de gen, a încurajat-o și a trimis-o la o clinică pentru transgenderi. Acum regretă decizia luată, in moment ce eleva – care suferă și de autism – intenționează să își facă o dublă mastectomie. Alți copii de la școală fac tratament cu blocanți de pubertate [tratament hormonal, n. tr.] și plănuiesc de asemenea mutilări chirurgicale ireversibile ale corpului lor.
Profesoara a spus că este convinsă că cei mai mulți copii nu suferă nici măcar de disforie de gen. Pur și simplu sunt vulnerabili la persuasiune. „Sunt doar niște tineri cu probleme de sănătate mentală care au găsit o identitate și doresc să fie parte dintr-un grup de oameni care gândesc similar”. A adăugat că că prima elevă a început să le „educe” pe celelalte despre transgender-ism și a descris și aceasta ca fiind tot o formă de corupere. Media, celebrități precum Celine Dion și mulți politicieni cooperează entuziast prin prezentarea disforiei de gen ca pe ceva normal, admirabil, ca pe un motiv de sărbătoare.
Și ce fel de viață oferă aceia care momesc copiii? Un eseu lămuritor publicat de New York Times luna trecută ne indică. În eseu, intitulat „Nou meu vagin nu mă va face fericit(ă)” (“My New Vagina Won’t Make Me Happy”) autorul Andrew Long Chu, un bărbat biologic care se identifică drept femeie descrie cum intenționează să treacă prin chirurgie de schimbare de sex, deși știe că probabil asta nu îl va face mai împlinit. Dimpotrivă. Când dl. Chu a început să ia hormoni feminini pentru a „tranziționa”, tratamentul i-a agravat „demonstrabil” stresul provocat de disforia de gen. Chirurgia va provoca probabil același lucru; după toate, falsul „vagin” pe care medicii i-l vor construi, spune dl. Chu, va fi tratat de corpul său ca o „rană” (ceea ce și este) până în ziua în care va muri. Dar dl. Chu crede totuși că ar trebui să poată avea acces la procedură oricum. De ce Pentru că așa dorește el. Aceasta este „libertatea” radicală pe care cultura noastră o celebrează azi și întru care ideologii de gen atrag copiii: „libertatea” de a te simți mizerabil.
Copiii sunt vulnerabili în fața presiunii și comportamentelor colective ale celor de-o seamă cu ei. Adulții – mai presus de toți, părinții – e presupune că sunt vocile rațiunii și că se ridică împotriva tendințelor iraționale pentru a proteja copiii de ideologii manipulatori care doresc să și-i așeze în propria panoplie. În loc de asta, în multe cazuri părinții își încurajează copiii să persiste în confuzie, îi împing activ într-o subcultură sexualizantă care, statistic, mustește de depresie, abuz de droguri și suicid. Adesea, ajungem să suspectăm că părinții sunt cei care plantează semințele acestei confuzii. De ce ar face-o?

Diabolicul atac asupra copiilor

Săptămâna aceasta, media se ocupă cu ironizarea unui exorcist catolic care a avertizat asupra simbologiei oculte a liniei vestimentare a lui Celine Dion, speculând că răspândirea ideologiei gender are o origine demonică. Preotul John Esseff, exorcist din dioceza Scranton, statul Pennsylvania, a afirmat că „Atunci când un copil se naște, care este primul lucru pe care îl spunem despre acel copil? E băiat sau e fată. Este cel mai natural lucru din lume să îl spui. Să afirmi că nu există nicio diferență între ele este satanic.”
Mai multe ziare tratează acest adevăr evident ca pe o absurditate. Și totuși, ce om cu o minte limpede poate admite efortul deliberat de a coopta până și pe cei mai inocenți copii în această ideologie extremistă, cu toate pericolele fizice și psihologice implicate, fără a concluziona că e vorba de ceva diabolic?
Nu vreau să spun că oricare persoană implicată este malefică. Dimpotrivă; mulți oameni cu o confuzie de gen au o cruce enormă de dus și au nevoie de compasiunea și rugăciunile noastre imediate.
Mulți din cei care promovează ideologia de gen cel puțin par să creadă că sunt motivați de compasiune. Dar fie și dacă rezistăm oricărui impuls de a demoniza oamenii trebuie să recunoaștem că ideologia de gen este o formă de iluzie în masă care amenință inocența și viața copiilor noștri. Satan este real și el este tatăl minciunilor. Pe măsură ce presiunea socială continuă să crească fie pentru a sprijini fie pentru a păstra tăcerea în fața ideologiei de gen, trebuie să rezistăm tentației de a capitula. Să ținem ochii deschiși și să ne angajăm productiv, calm, cu compasiune și rațional în această dezbatere culturală crucială.
A fost un editorial deprimant de scris și sunt sigur că e unul deprimant de citit. Dar este important să știm ce face dușmanul. Nu ne putem permite să închidem ochii. Dimpotrivă; să păstrăm aproape speranța; să rămânem lângă Hristos și maica Sa. Să invocăm protecția lor asupra familiilor și culturii noastre. Și, în final, vă îndemn ca întotdeauna să ne rugăm. Confuzia culturală căreia îi suntem acum martori are o origine diabolică; de aceea cred că trebuie să înnoim rugăciunile noastre adresate Arhanghelului Mihail:
Sfinte Mihail Arhanghel, apără-ne pe noi în această luptă. Fii păzitorul nostru contra răutății și capcanelor diavolului. Fie ca Domnul să îl certe pe el și ca tu, arhistrateg al oștilor cerești, prin puterea Domnului să-i arunci în iad pe Satan și pe toate duhurile cele rele care perindă lumea căutând să piardă sufletele oamenilor.
Amin![rugăciunea a fost adaptată pentru un limbaj mai apropiat de cel familiar credincioșilor ortodocși, n. tr.]
Shenan Boquet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.