După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Nesimțire și blasfemie fără margini


În Los Angeles cineva și-a “decorat curtea” cu doi de Iosif îmbrăcați în roz privind la pruncul Isus, iar titlul dat acestei mizerii a fost: “Este un miracol gay!”
Acum înțeleg de ce Lot își chinuia sufletul în Sodoma și Gomora, chinuiala vine din faptul că oamenii aceștia stricați până în “măduva” sufletului lor pretind a fi creștini devotați, iubitori de Dumnezeu, acceptați de Hristos așa cum sunt, însă deseori nu ratează niciun moment pentru a aduce blasfemie numelui Său.
De 2000 de ani Apostolul Pavel ne spune că în cel mai spurcat oraș în care a slujit (orașul Corint, care dăduse un sinonim pentru desfrânat, termenul corintian), erau mulți homosexuali, însă mulți din aceștia au fost eliberați, au fost sfințiți și curățiți prin Hristos, având apoi o viață nouă, întemeind familii și fiind credincioși soțiilor lor (1 Corinteni 6:9-11) .
Însă azi ei nu mai vor asta, ei vor să se mintă și să spună că așa s-au născut, că nici terapia comunistă cu mici șocuri electrice pe creier, nici medicamentele, nici terapia psihologică, nici Hristos, nimeni nu-i mai poate vindeca. De ce? Pentru că nu vor, pentru că se complac în păcat. Dacă ar vrea, ar găsi vindecare în Hristos, iar eu cunosc personal cinci cazuri de astfel de oameni eliberați.

Haideți să nu ne mai mințim, homosexualitatea este un păcat și Hristos va avea mereu putere asupra acestuia. Nu vă lăsați mințiți, este scăpare dacă se dorește, iar fără luptă nu-i cunună. Lupți, ai o viață curată, nu lupți, trăiești în mizerie.
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.