După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 noiembrie 2018

Wycliffe România 🔴 Ca toți să fie una!

„Mă rog ca toți să fie una, cum Tu, Tată, ești în Mine și Eu în Tine, ca și ei să fie una în Noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.”   Ioan 17:21

În ultimele două luni am fost ocupați cu organizarea a două evenimente majore: aniversarea de 10 ani a Asociației Wycliffe România (16-17 nov), și întâlnirile echipei Wycliffe Europa în Oradea (19-23 nov). Vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru parteneriatul de-a lungul anilor. Am avut aproximativ 130 de persoane la aniversare. Mulți alții au auzit despre mișcarea de traducere a Bibliei prin promovarea evenimentului și prin transmisia televizată de către Credo TV. Printre cele mai interesante sesiuni au fost, interviul cu misionarii prezenți și mesajele video trimise de misionarii aflați pe câmpul de misiune. De asemenea, programul ținut de echipa de surzi care traduce Biblia pentru surzii din țară, a fost o experiență unică pentru majoritatea participanților. Am fost bucuros să văd mulți tineri interesați de lucrarea Wycliffe. A fost un timp în care ne-am apropiat de bisericile cu care lucrăm și de organizațiile partenere. Această legătură deschide ușa pentru o colaborare tot mai frumoasă în misiunea lui Dumnezeu pentru viitor. Mulți participanți au cumpărat cele trei cărți noi pe care le-am lansat cu ocazia acestui eveniment. Au fost prezenți și parteneri internaționali din organizațiile Wycliffe (directorul Alianței Globale Wycliffe, directorul pe Europa, directorul din Slovacia și cel din Ungaria) care au fost bucuroși văzând cum lucrează Dumnezeu în România. Ne rugăm ca Domnul să ne conducă spre o unitate mai strânsă astfel încât Numele Lui să fie glorificat în toate națiunile prin noi, și misiunea Lui să fie îndeplinită mai curând.

Rugați-vă și pentru conducerea Alianței Globale Wycliffe care caută călăuzirea lui Dumnezeu pentru viitorul lucrării. Ei caută posibilități de colaborare cu întreg Trupul lui Hristos, pentru începerea traducerii Bibliei în fiecare limbă din cele 2.163 de popoare care mai au nevoie de Cuvântul lui Dumnezeu în limbile lor.

Parteneriate
Pe 1-3 noiembrie am fost invitat la o conferință pentru tinerii din Republica Moldova, organizată de cultul Baptist împreună cu OM Moldova. Au fost prezenți 1.200 de tineri, și împreună cu Marius Taciuc am ținut două ateliere. Mulți tineri au dorit să țină legătura cu noi. De asemenea s-a format un parteneriat frumos cu OM Moldova care este gata să împărtășească și nevoile de traducere a Bibliei cu bisericile din Moldova.

Parteneri în Misiune (un parteneriat între organizații misionare din țară) s-au întâlnit în octombrie pentru a planifica lucrarea de anul viitor. Împreună pregătim o conferință cu liderii bisericilor și a instituțiilor creștine. Scopul acestei conferințe este să dezvoltăm parteneriatele pentru misiune în Trupul lui Hristos, astfel încât Evanghelia să ajungă până la marginile lumii în generația noastră. Rugați-vă pentru pregătiri, iar lucrătorii să prindă viziunea și să fie implicați în mobilizarea bisericilor atât la misiunea mondială cât și la cea locală.

Pe 5 noiembrie am avut o prezentare despre traducerea Bibliei la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST). Ei au fost foarte deschiși la un parteneriat și ar vrea să vadă din studenții lor implicându-se în traducerea Bibliei. Mi-au cerut să predau acolo un curs introductiv de o săptămână despre traducerea Bibliei. Mulțumim Domnului pentru aceste oportunități.

Împreună cu OM România am organizat o conferință de misiune cu bisericile din Ploiești. Am avut și ocazia să vizitez din nou Biserica Betel din Londra, o biserică ce ne susține cu credincioșie de la începutul misiunii noastre. Am vizitat și adunarea de acasă din Galați, și biserica familiei Taciuc din Iași. Familia Taciuc se află în România în această perioadă.

Maria, Miriam și Levi sunt bine. Mulțumim Domnului și dumneavoastră.

Mulțumiri și Cereri
  • Mulțumim Domnului pentru cei 10 ani de parteneriat în traducerea Bibliei
  • Pentru partenerii minunați care au fost alături de noi în toți acești ani
  • Pentru misionarii dedicați care lucrează cu credincioșie la marginile lumii
  • Pentru deschiderea tinerilor din Republica Moldova la lucrarea de misiune
  • Pentru colaborarea cu Centrul Român de Studii Transculturale
  • Pentru familia noastră care este bine și-L slujește pe Domnul
  • Rugați-vă pentru dezvoltarea mișcării de traducere a Bibliei
  • Ca Domnul să mai ridice lucrători pentru înaintarea Împărăției Sale
  • Parteneriatele din Moldova să aducă rod pentru misiunea de frontieră
  • Pentru pregătirile conferinței de misiune cu liderii bisericilor de anul viitor
  • Pentru mine să pot pregăti un curs despre lucrarea de traducere a Bibliei
  • Pentru planul de a împărtăși nevoia de traducere a Bibliei în alte țări vecine
  • Pentru mântuirea rudelor din familia Mariei care încă nu s-au întors la Domnul.
Ruben, Maria, Miriam și Levi Dubei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.