După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 noiembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Blestemul pierderii indentității sexuale și de orice fel

Știrea care a zguduit lumea este aceea că CEO al celebrului brand Apple anunță că homosexualitatea lui este cel mai mare dar de la “dumnezeu” (am scris cu “d” mic și ghilimele pentru că nu Dumnezeul adevărat i-a dat acest dar, ci altul). Face această declarație, atenție, pentru copiii care nu știu ce sex să aleagă.
Vedeți, Satana scoate în față “Goliații” lui pentru a-l huli pe Dumnezeu. Ce are mai mare, mai influent, mai cu putere și mai cu bani, el scoate în față prin Mass-media și nu numai, însă are și Dumnezeu “Davizii” Lui. Armata Domnului și a Satanei stau față în față, se bucură ei un pic și au gura mare până când scoate Domnul un David și le ia tuturor rânjetele de pe fețe. Tot ce construiesc cu muncă grea Dumnezeu le dărâmă printr-un “copil” chiar (vezi cine a câștigat alegerile în Brazilia - un creștin conservator - un David al poporului său).
Mai aud că e la modă trecerea la o altă specie, unii se simt foarte bine identificându-se cu un anume animal. Unii se cred reptile și-și taie urechile, își pun cornițe, își tatuează pielea, își despică limba, își ascut dinții, își tatuează cu negru albul ochilor, alții se cred câini sau ponei.
Acest lucru nu este o binecuvântare, ci conform Bibliei un blestem. Unde am găsit acest lucru în Biblie? Ați auzit de Nebucadnețar? Acest împărat pentru că s-a mândrit și s-a crezut dumnezeu a înnebunit și timp de 7 ani s-a crezut și el animal, a ajuns să doarmă sub cerul liber și să mănânce iarbă ca și boii. După șapte ani Dumnezeu i-a dat din nou luciditate, iar Nebucadnețar s-a smerit, recunoscându-L pe Dumnezeu.
Iată ce a spus când Dumnezeu i-a cercetat mintea: “După trecerea vremii sorocite, eu, Nebucadnețar am ridicat ochii spre cer și mi-a venit iarăși mintea la loc... Acum eu, Nebucadnețar, laud, înalț și slăvesc pe Împăratul cerurilor... El poate să smerească pe cei ce umblă în mândrie (Daniel 4:34;37)!”
Oare răspund acești oameni în vremea cercetării lor? Oare conștientizează că nu sunt dumnezei și că au un Creator, care i-a făcut într-un fel anume și nu doar pentru plăcerile lor carnale? Scoțându-L pe Dumnezeu din conștiință, din cugetele și viețile noastre căpătăm cele mai crunte malformații ale psihicului.

Să ne rugăm pentru vremea cercetării lor, cât mai mulți să se smerească și să se întoarcă din nebunia lor, transformând blestemul în binecuvântare până nu e prea târziu!
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.