După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 noiembrie 2018

Parteneriatul civil, primul pas în Parlament. Persoanele de același sex își vor putea legaliza relația, dar nu vor putea adopta copii. Printre semnatari, fostul deputat USR care s-a filmat cu copilul pe calea ferată

Proiectul de lege privind parteneriatul civil a fost depus în Parlament. Actul normativ, semnat de  42 de parlamentari de la PNL, UDMR și USR, ar urma să aducă egalitate în drepturi civile ca în cazul căsătoriilor, cu excepția adopțiilor. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Petre Florin Manole, unul dintre semnatari. Despre „beneficiile„ acestei inițiative legislative a scris pe Facebook un alt semnatar, parlamentarul Adrian Dohotaru, ales pe listele USR.

Proiectul de lege privind parteneriatul civil a fost elaborat de un grup de lucru format din parlamentari de la mai multe partide pornind de la un draft transmis de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

„Așa cum reiese din jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții Constituționale a Romaniei, statul roman are o obligație pozitivă să adopte un cadru legal unitar, coerent și predictibil prin care să protejeze viața de familie, indiferent dacă aceasta se desfășoară în cadrul căsătoriei sau în afara căsătoriei. Îmi doresc o dezbatere echilibrată, argumentată și rațională, care nu poate avea loc decât în Parlamentul României”, a anunțat Florin Manole.

Printre cei care au semnat această ințiativă legislativă se numără și deputatul de Cluj Adrian Dohotaru, ales pe listele USR, dar care a demisionat din partid anul trecut.  Dohotaru s-a făcut remarcat după ce a mâncat din gunoi pentru a susține o lege împotriva risipei alimentare, dar și pentru că a intrat în vizorul Protecției Copilului, după ce s-a filmat minute în șir pe o cale ferată, cu copilul minor în spinare. Acum, parlamentarul scrie pe Facebook că „în timpul campaniei pentru referendumul de modificare a definiției căsătoriei în Constituție, comunitatea LGBTQ a fost pusă la zid sub pretextul protejării familiei tradiționale, amenințată de probleme socio-economice, nu de homosexualii care ne-ar fura copiii, așa cum s-a clamat halucinant în campania pentru un referendum inutil. O lege a parteneriatului civil este obligația noastră morală pentru a compensa valul de ură la care a fost supusă comunitatea LGBTQ, cea mai discriminată categorie socială de la noi.”

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.